Recorduri pe care nimeni nu se grabeste sa le doboare (I)

Cel mai greu de ucis - nu exista categorie in Cartea Recordurilor pentru asa ceva, dar daca ar exista, cu siguranta Michael Malloy, un imigrant irlandez care traia in New York in ianuarie 1933. Fost pompier, ajunsese alcoolic si un om al strazii. Cinci cunostinte au pus la punct un plan sa-l omoare, dar nu inainte de a lua bani de la asigurari pentru el… I-au dat sa bea cat putea. N-a murit. I-au dat antigel in loc de Whisky si a baut o saptamana intreaga doar antigel. A lesinat de cateva ori, dar n-a murit. I-au dat si mancare in cele mai ciudate combinatii, otravita, nimic. Michael era viu, putin tras la fata, dar viu. Cand erau -25 de grade afara, l-au aruncat in zapada si au turnat apa pe pieptul sau, apoi, cand nici acest „truc” n-a avut efect, l-au tarat cu masina, i-au bagat gaz pe gat, omul a rezistat. A murit insa… de batranete…
Supravietuitorul celor mai multe situatii dramatice intr-o singura zi-Dosha, un pitbul de 10 luni traia cu stapanul in California. Pe 15 aprilie 2003 a fost cea mai proasta zi a sa. De dimineata a fost lovit de masina de gunoi cand iesea din curte. Politistii care a sosit la fata locului au hotarat sa-l impuste pentru a-i curma suferinta-fusese ranit destul de rau. Cei de la controlul animalelor au luat „cadavrul” lui Dosha si l-au dus la adapost, unde l-au pus intr-un frigider special. Peste doua ore, un ingrijitor a deschis cutia unde era cainele si l-a gasit stand in patru labe, inchis in sacul de plastic in care fusese adus. Glontul „ratase” creierul, cainele suferise de hipotermie, insa nu murise. A ramas doar cu niste probleme de auz. El este cel mai norocos caine din lume si este in Cartea Recordurilor.

Cele mai multe oase rupte-Robert Craig Knievel a sarit cu motocicleta de sute de ori. A suferit 433 de fracturi la 35 de oase diferite.
Cel mai mult timp petrecut pe o targa (brancarda) pe un hol de spital-Tony Collins a stat pe holurile spitalelor pe o targa nu mai putin de 77 de ore si 30 de minute. Era diabetic si a luat un virus care l-a facut sa aiba nevoie de ingrijire intraspitaliceasca.
Cele mai mari si mai multe pietre la rinichi (auch!)-Indianul Dhanraj Wadile a avut in rinichiul stang 172.155 pietre din oxalat de calciu si fosfat de la un milimetru la 2.5 centimetri grosime… Totusi cea mai mare piatra la rinichi a avut-o Vilas Ghuge-avea 13 centimetri grosime (cea mai grea a fost de 1.13 kilograme, apartinand ungurului Sandor Sarkadi).