Unde porti slapi ieftini si unde trebuie sa ii inlocuiesti cu incaltaminte smart-casual

O pereche de slapi ieftini sunt incaltamintea cea mai indragita in sezonul cald, in principal datorita faptului ca sunt foarte usor de purtat si intretinut. Dar uneori sunt purtati in locuri care presupun o tinuta smart-casual, astfel incat au reusit sa devina si cel mai prost accesorizat element de fashion, alaturi de crocs. Unde poti purta fara griji o pereche de flip-flops si unde trebuie sa-ti acoperi degetelele? Iti spunem noi.

Poti sa porti slapi ieftini cumparati de pe www.ppt.ro la:

Cumparaturi. Atunci cand faci piata trebuie sa te simti comod si sa mergi repede, mai ales daca ai de gand sa cumperi ceva greu, precum un pepene. O rochita sau un jumpsuit se potrivesc de minune cu o pereche de slapi ieftini si alcatuiesc o tinuta trendy.

In vacanta, fie ca esti la munte, fie ca te bucuri de adierea de pe malul marii. Slapii te protejeaza de accidentari cauzate de pietre ascutite sau cioburi si sunt foarte comozi. Adauga-i cu incredere la o tinuta formata dintr-un tricou si un sort si esti gata de distractie!

O intalnire cu prietenii, unde vrei sa te simti bine si sa uiti de prejudecati. Daca iesi cu amicii la un suc, poarta cu incredere o pereche de slapi ieftini multicolori. In parc sunt la fel de potriviti, insa trebuie sa ai grija la intepaturile insectelor din iarba, fiindca slapii iti lasa picioarele expuse. Dar atunci va intalniti la film, slapii ar trebui inlocuiti cu o pereche de balerini comozi.

Si acum vine partea cea mai grea: topul locurilor unde nu trebuie sa porti niciodata slapi ieftini.

La birou este locul in care trebuie sa te porti si sa arati profesional, iar o pereche de slapi striga din rasputeri “a venit vacanta”, ci nu “sunt un profesionist”. Accesorizeaza tinuta office cu o pereche de balerini colorati sau pantofi cu toc mic.
La scoala. Din exact acelasi motiv pentru care nu trebuie sa porti slapi la birou, nu trebuie sa-i porti nici la scoala. Daca  vrei neaparat sa-ti arati pedichiura, alege o pereche de sandale wedges de pe www.ppt.ro    
In locuri solemne, precum muzee, biserici ori Palatul Parlamentului. Bine, ultimul este o gluma, dar ai prins deja ideea: toate aceste locuri cer o tinuta mai eleganta, deci alege o pereche de sandale nude si lasa slapii acasa ori in portbagaj, pana ajungi la gratar.
In club. Sunt o mie de motive pentru care nu trebuie sa porti  slapi ieftini in club si toate tin de sanatate.
1. Este periculos fiindca in locurile aglomerate oamenii se calca pe picioare;
2. Este periculos fiindca un pahar/sticla scapate pe piciorul tau gol te va trimite direct la spital;
3. Este periculos fiindca toaletele sunt locuri neigienice si toti stropii de     stii-tu-ce ajung direct pe picioarele tale. Mai ales in cazul domnilor!

Fiindca ai invatat eticheta slapilor, grabeste-te sa pui in aplicare aceste reguli si sa iti arati pedichiura impecabila pe tot parcursul sezonului cald, doar in locurile in care acest lucru este permis, fara sa fie considerat o gafa vestimentara.