Idei decorarea a unei locuinte dintr-un ansamblu de apartamente 5 camere

Unele apartamente 5 camere se vand pe newtown.ro deja amenajate si mobilate, insa altele sunt puse la dispozitia ta si a imaginatiei tale. Daca nu ai mai locuit pana acum intr-un spatiu mai mare, acesta poate fi intimidant la inceput, dar cu ajutorul catorva reguli de design interior vei gasi calea catre amenajarea caminului perfect pentru tine.

Luminare rustica a zonei de luat masa iti aduce mai mult decat un plus de romantism. Majoritatea locuintelor moderne sunt iluminate cu spoturi ori neon, dar acestea nu sunt tocmai sanatoase pentru ochi. Inlocuieste sistemul standard montat in apartamente 5 camere cu un candelabru cu lumanari, care va stimula apetitul si va face ca mancarea sa arate mai apetisanta. Pentru o sedinta de aromaterapie inclusa, foloseste lumanari din ceara de albine.

Coltul verde este obligatoriu, iar atunci cand locuiesti  intr-un imobil cu apartamente 5 camere, exista multe colturi. Vederea plantelor relaxeaza si reduce stresul, in timp ce simpla lor prezenta oxigeneaza si curata atmosfera. Studiaza cat mai mult cresc     diverse plante si alege-le pe cele care nu sunt toxice pentru copii si animale. Pentru un plus de stil, monteaza o sursa difuza de lumina in spatele ghiveciului, astfel incat planta va deveni un  centru de interes al camerei, chiar daca este pozitionata intr-o     zona secundara.

Pereti prea goi? Cumpara o rama de tablou, sau chiar mai  multe si atarna-le asa cum sunt pe perete. Pe masura ce trec anii si numarul de amintiri se strang, poti sa atasezi desenele copiilor ori poze de vacanta in interiorul ramelor. Sau, daca nu esti amator al pozelor, populeaza ramele cu oglinzi de mici dimensiuni sau vopseste     peretele din interiorul ramei cu o culoare puternica, in contrast cu restul peretelui.

Creeaza efecte dramatice cu ajutorul accesoriilor negre. Apartamentele cu 5 camere permit amenajarea unei camere in doua culori, mai precis, non-culori: alb si negru. Foloseste un pastel  neutru si cumpara mobila alba, apoi adauga accesorii negre. Veiozele cu abajur negru raspandesc o lumina romantica si produc o atmosfera     interesanta. Asorteaza asternuturi din matase neagra, a caror sclipire va atrage discret atentia catre pat. O tusa de eleganta sunt detaliile aurii, iar pentru un dormitor de poveste adauga  sclipici special in vopseaua pentru pereti. Nu suna prea bine, insa efectul este uluitor.

Foloseste-te de tavan pentru a adauga culoare unei camere  dintr-un ansamblu de apartamente 5 camere. Cea mai simpla idee  este vopsirea tavanului intr-o singura culoare, insa poti aplica tapet, poti crea efecte speciale cu ajutorul uneor combinatii de 2-3  culori sau poti crea un cer instelat. Pentru camera copiilor, o  harta este perfecta pentru a-i ajuta sa doarma si sa invete putina  geografie.