Sisteme de imbinare in lemn

Sistemul de imbinare in lemn este format din 4 elemente: frezarea locasurilor, incleierea, imbinarea si strangerea. Pentru fiecare pas Lamello ofera produsul corespunzator. Sistemul de calitate Lamello de exemplu, ca si exhaustor, garanteaza ca toate componentele sistemului se potrivesc perfect intre ele. Avem pe de o parte masina de imbinat cu biscuiti cu reglaj de adancime de frezare de la Lamello pentru precizie, longevitate si multe alte beneficii.

Insa avem si alte modele precum exhaustor-ul de praf si rumegus Dustmax II care este un aspirator mobil cu 2 saci de colectare destinat pentru ateliere de tamplarie in lemn unde nu este posibila o instalatie centralizata de colectare pentru rumegus-ul rezultat de la masinile pentru tamplarie in lemn. Ca si date tehnice avem urmatoarele detalii: debitul de aer este de 3880 m3/ora, are o capacitate de saci colectori de 2 x 300 litri si un diametru cu o gura de aspiratie egal cu 150 de mm. In plus diametrul de aspiratie cu adaptor este de 3 x 100mm si are o putere la motor de actionare egala cu 2,2 kW la 380 V. Inaltimea de ridicare este de 2250 mm si diametrul de gabarit are o lungime 1170 mm si o latime de 560 mm. Inaltimea sa este de 570 mm si greutatea de 55 Kg.

Daca doriti sa faceti comanda de un astfel de dispozitiv trebuie sa stiti ca furtunele gofrate pentru aspiratie se livreaza separat. Dispozitivele de acest gen insa sunt mereu la mare cautare si preturile lor din cate se poate observa pe site-urile de specialitatea nu sunt deloc mici insa isi merita toti banii. IN industria de profil totusi - putem sublinia si faptul ca ele isi scot si isi merita fiecare banut, avand in vedere ca sunt aparate ce nu trebuie ignorate si care aduc un real folos in mana unui tamplar.