Pastreaza mancarea in siguranta cu frigiderele performante de la Rombiz

Daca vara aveti nevoie de electrocasnice si aparate frigorifice mari pentru a va tine alimentele la adapost de caldura si de bacteriile care se dezvolta cu rapiditate, iarna ati putea crede ca puteti sa scapati de ele si sa consumati alimentele pe masura ce le cumparati. Ca si vara, si iarna bacteriile se pot dezvolta si va pot imbolnavi, asa ca un frigider se poate dovedi de un real folos. Pe cele mai bune si mai eficiente le gasiti pe http://www.rombiz.ro/frigidere, magazinul online cu cea mai variata gama de produse electrocasnice pentru locuinta dvs.

Modelele vandute de Rombiz vin cu garantii de pana la 60 de luni, au clase energetice bune care le fac sa consume foarte putin curent electric si sa aiba un randament maxim. De exemplu, daca vreti un frigider pe care sa va bazati iarna puteti alege unul de la Zanussi, cu o capacitate de 228 litri si clasa energetica A+. Congelatorul e suficient de mare pentru a va putea pune carne sau legume pentru iarna, are volum net de 44 de litri, iar volumul frigiderului e de 184 de litri. Pentru cei care sunt stangaci sau daca vreti sa-l puneti intr-un colt al bucatariei aveti la dispozitie usile reversibile, care se pot ajusta si pozitiona in functie de nevoile fiecaruia. In interiorul frigiderului rafturile de sticla si sistemul de dezghetare automat garanteaza temperaturi de racire constante si o conservare excelenta a mancarii, congelatorul are capacitate de congelare de 3kg pe 24 de ore, picioarele sunt reglabile pentru a avea o stabilitate sporita in orice zona l-ati pune, iar clasa climatica e N-SN-ST.

Un alt producator cu mare experienta pe piata electrocasnicelor, Whirlpool, in parteneriat cu Rombiz, va pune la dispozitie modelul WTE 2511, clasa energetica A+ si capacitate de 252 litri. Frigiderul are doua usi, un design modern si volumul congelatorului de 53 de litri. In plus fata de modelul anterior, acesta are patru suporturi de usa, un compartiment special pentru fructe si legume, o capacitate mai mica de congelare, doar 2.5 kg, pentru cei care nu au chiar asa de multe alimente de conservat in timp, dar capacitatea frigiderului compenseaza, fiind de pana la 200 litri. Garantiile sunt de 24 de luni, livrarea e gratuita, iar returul este permis in conditiile impuse de lege.