Tu ai un album fotocarte?

Nunta si botezul reprezinta pentru multe persoane cele doua momente unice din viata lor, care necesita atentie totala, cat si o focalizare deplina a tuturor energiilor. Atunci cand traim momentul in sine, nu ne gandim poate ca dupa ani si ani vom retrai melancolic fiecare clipa, iar daca nu avem grija din timp sa captam momentele cele mai importante in fotografii, e posibil sa pierdem totul.

Pozele sau fotografiile au aparut ca si nevoie a oamenilor de a pastra cat mai aproape amintirile si desigur de a pastra cat mai vii acele clipe dulci, insemnate, petrecute alaturi de cei dragi. Astfel - incet - incet, fotografia a avansat pana in momentul in care putem sa modificam imaginile captate si le putem oferi exact perspectiva noastra. Pentru nunti si pentru botezuri de exemplu, daca lumina nu ne este favorabila, putem edita imaginile, le putem modifica in asa fel incat sa avem exact rezultatul dorit, iar daca dorim sa adaugam elemente noi sau diverse frame-uri avem si aceasta posibilitate. Totusi, o fotografie doar facuta nu reprezinta nimic daca nu este inramata sau facuta, alaturi de alte fotografii, albume fotocarte. Aceste albume sunt potrivite nu numai pentru cele doua momente unice in viata omului, dar si pentru concedii, pentru poze facute la diverse aniversari in locatii extravagante in care ne-am dorit intotdeauna sa ajungem. Spunem insa nunta sau botez deoarece macar atunci putem sa nu ne mai gandim la banii cheltuiti si sa dam oricat de mult ar fi pe albume fotocarte, care sa ne aduca mereu aminte de fericirea de alta data.

Albumele fotocarte reprezinta o amintire de durata, mai ales pentru ca ele sunt in general facute din carton rezistent, pe care este imprimata poza dorita, iar coperta poate sa fie chiar din piele naturala si sa contina o serigrafie fina cu numele sau cu data evenimentului.