Cum poate fi Social Networkingul rau pentru tineret?

La fel ca o moneda, social networkingul are, de asemenea, doua fatete cu bune si rele. Desi SNSS se poate arata foarte util in dezvoltarea mintii tinerilor, se poate dovedi teribil pentru ceilalti, daca nu este utilizat intr-un mod corect. Pe masura ce crestem, trecem prin diferite etape ale vietii. Adolescenta este o astfel de etapa in viata noastra si atunci cand vom ajunge suparati pe problemele din scoala si coplesiti, vom avea nevoie de un mic gest de caldura si dragoste de la prietenii nostri. Uneori, adolescentii de pe SNSS se ocupa de anumite situatii din lumea virtuala fara mila si in cele din urma cad in capcanele crimeo cibernetice, chiar fara sa stie consecintele unor activitati on-line.

Multe comunitati online sunt libere de a fi utilizate, cu cateva conditii flexibile, cum ar fi varsta minima de 18 ani. Autenticitatea informatiilor furnizate de catre utilizatori nu sunt verificate atent de catre organizatiile in cauza. Acest lucru duce la conturi false si mai multe conturi ale unui singur utilizator. Conturile false ale celebritatilor sunt, de asemenea, elemente care afecteaza in mod direct sau indirect, reputatia lor.

Multi utilizatori de SNSS petrec mult timp pe internet in modul incognito, urmarind activitatile personale ale prietenilor si colegilor lor. Urmarirea este considerata o infractiune cibernetica si se pedepseste prin lege. Riscul de furt de identitate, de asemenea, predomina deoarece strainii adaugati la lista ta de prieteni pot gasi informatiile dvs. personale si ale utilizati pentru beneficiile lor personale.
Recent, companii prestigioase si lideri global in software-ul de securitate au adus in lumina faptul ca unii adolescenti scriu malwareruri pentru a fura detalii de autentificare ale utilizatorilor de comunitati de jocuri de noroc on-line. Generatia digital fluenta de astazi este mai rapida in intelegerea utilizarea telefoanelor inteligente, tabletelor si laptop-urilor in comparatie cu generatiile anterioare. O crestere a cazurilor de amenintare pe mobile, amenintarea prin e-mail si abuzul on-line sunt rezultatul expunerii prea lungi la internet. Aceste minti tinere nu se tem nici macar de perspectiva de a merge la inchisoare. De fapt, ele se considera ca niste luptatori din spatiul cibernetic. Daca activitatile on-line abuzive ale tinerilor nu sunt corectate la momentul potrivit, atunci acesta ar putea duce la consecinte mai grave mai tarziu.