Concertele - o modalitate buna de distractie

Concediile si vara par sa fie o interactiune ideala cu distractia, o ocazie nemaipomenita de a intalni multi oameni si de a merge la tot felul de concerte international sau national, la festivaluri si la alte sarbatori. Pentru cei care nu pot trai fara muzica si adora sa traiasca intr-o distractie continua, vara este cu siguranta anotimpul preferat in care festivalurile sunt la mare cautare, iar in prezent in Romania avem din plin parte de ele. Unele sunt cu traditie, altele sunt la inceput de drum si sa nu uitam nici de formatiile romanesti care in fiecare an, vara de vara, isi incep turneele, sustinand concerte prin toata tara sau unii chiar si in toata lumea.

Cat despre festivaluri nu putem decat sa spunem “voie buna”, deoarece aici avem o paleta de culori extrem de interesanta, avand in vedere ca la noi in tara se tin festivaluri internationale de jazz, de teatru care includ si momente muzicale si concerte de prestigiu, festivaluri de folk si de muziza usoara, festivaluri de muzica populara sau de muzica rock, si multe altele. Iubitorii de concerte si de muzica in aer liber au si ei parte in fiecare vara de surprize, mai ales pentru ca organizatorii romani au inceput sa puna accentul foarte mult pe festivaluri care se tin in aer liber si care dureaza cateva zile sau chiar o saptamana intreaga, si acestea sunt insotite si de alte activitati precum reciclare, plimbari cu barca, tot felul de concursuri dar si activitati educative.

Iar suprizele se tin lant in fiecare vara, deoarece festivalurile nu sunt la moda doar pe litoral sau in zone usor accesibile ci sunt la moda si pentru cei care cauta senzatii tari iar aici amintim desigur de festivalul de la Padina unde iubitorii de muzica pot lua parte la concerte insa au sansa si sa faca expeditii de tot felul.