Marturii nunta

De-a lungul timpului mentalitatile s-au schimbat, vechile obiceiuri au lasat loc altora noi, iar noua nu ne-a ramas decat sa ne adaptam timpurilor in care traim. Insa asta nu ne obliga sa ne schimbam in ceva ce nu suntem doar de dragul uniformitatii. Ritualul casatoriei este presarat cu traditii, pe alocuri si superstitii si are o incarcatura emotionala profunda. Pana la urma, nunta reprezinta cel mai important moment din viata oricarui cuplu. Desemneaza inceputul unui drum in doi, un drum pe care il vor parcurge tinandu-se de mana, la bine si la rau.

Cum tinerii nu mai merg atat de strict dupa vechile cutume, pana si clasicele marturii de nunta au evoluat treptat de la stergarele traditionale, colacii impletiti si sticlele de vin, la concardele ce se prind in piept. Am observant in ultimii ani, cum pana si acele concarde, au cam fost inlocuite, dupa moda europeana si americana, de acele marturii ce se prezinta sub forma unor cutiute cu bomboane . Alte persoane aleg sa mearga pe marturiile personalizate, ceea ce denota originalitate si implicare. Personal, o consider o alegere potrivita, pentru ca in acest mod, alegand ceva unic, special, original, ii faci pe oameni sa isi aminteasca de tine, de momentele frumoase petrecute la nunta ta . www.fabricadeaccesorii.ro este locul in care am gasit o categorie cocheta “marturii nunta”. Aici, ele sunt grupate frumos, pentru a te atrage sa le achizitionezi. Gasesti de la borcanele cu cafea, miere, dulceata pana la cutiute cu bomboane, saculeti cu bomboane si lumanari parfumate. Borcanelele sunt printre preferatele mele, fiind decorate finut, meticulos, ornate cu danteluta si fundite colorate. Sunt mici opere de arta la care s-a lucrat cu migala si atentie, pentru a realiza ceva desavarsit.

Trebuie sa recunosc ca am gasit in categoria diverse, cele mai originale si dragalase marturii (biciclete din sarma, colivii, barcute, rame foto in miniatura). Toate sunt atent selectionate si dichisite pentru a te convinge. Asa ca, ce mai astepti? Intra sa te convingi!