Totul despre pilote pat „allseason” pentru patru anotimpuri

Odihna noastra din fiecare noapte depinde mult de modul in care ne incalzim corpul pe parcursul somnului, de pozitia organismului si de maniera in care ne aranjam patul si perna. Un rol crucial in intrarea mai usoara in starea de somn profund, cea mai buna pentru un start fresh in dimineata urmatoare, il are pilota sau patura cu care ne invelim.

Daca e prea subtire si ne e frig ne vom trezi de multe ori sa ne invelim, daca e prea groasa ne supraincalzim si iarasi ne putem trezi in toiul noptii. Mai ales iarna, aceste pilote pat trebuie sa fie suficient de groase pentru a echilibra temperatura corpului si a nu-i permite sa se raceasca sau sa se incinga prea tare. Dar nu numai iarna avem nevoie de o astfel de invelitoare, ci si in anotimpurile mai calde, asa ca e recomandat sa cumparam o pilota 4 anotimpuri. Ce are deosebit pilota din aceasta gama? In primul rand are doua straturi sau pilote diferite, intre care exisa spatiu de termo-control, de unde si universalitatea folosirii ei. Cele doua pilote sunt unite intre ele cu capse sau bentite cu arici ori alte sisteme mai simple, cea de vara e mai subtire, are mai putin material de umplutura, de obicei puf de gasca, e mai pufoasa. In cazul pilotei pentru anotimpurile putin mai reci, umplutura e mai moale, aerisita, pentru un somn odihnitor si o relaxare totala in timpul somnului adanc.

Tesatura este din bumbac, rezistenta, nu permite transpiratia excesiva pe parcursul noptii, de unde si confortul sporit despre care vorbeam, ventilatia este naturala. Iarna, ambele pilote pat unite se transforma in cea mai calduroasa pilota pe care o puteti avea, ideala pentru persoanele care sunt mai friguroase. Pilotele 4 anotimpuri se pot spala la temperaturi ridicate, sunt igienizate perfect si asigura o sanatate perfecta membrilor familiei dvs.

Cand le alegeti, tineti cont de dimensiunea patului, de temperatura din mediul ambient, dar si de cine le foloseste, iar la utilizare, evitati contactul direct cu pielea sau imbracamintea dvs. si folositi huse speciale.