Ce va aduce Black Friday la Emag in 2015 si cand vor incepe reducerile uriase?

Obisnuit deja sa dea startul reducerilor de Black Friday 2015, eMag, cel care a initiat ideea de Black Friday in Romania, nu se dezice nici anul acesta si porneste seria de reduceri uriase la mai toate produsele inca de vineri, 20 noiembrie 2015. Motivul? Logistica. In decembrie se stie ca este haos pentru comercianti si curieri, iar intarzierile sunt cu zecile de minute, poate zile, eMag a luat aceasta decizie de a organiza sarbatoarea reducerilor mult mai devreme decat data oficiala a Black Friday in America, 27 noiembrie 2015.

Pregatirile pentru Black Friday la Emag au inceput deja de cateva saptamani, cu atat mai mult cu cat 7% din business-ul anual al eMag e reprezentat de Black Friday si vanzarile din aceasta/aceste zi/zile. Ca sa nu aiba intarzieri si reclamatii din partea clientilor, cei de la eMag au pregatit ca in fiecare an un depozit dedicat acestei ocazii speciale, curieri care sunt „rezervati”, comenzile catre furnizori fiind deja plasate. Ofertele eMag inca nu au fost facute publice, insa putem intui usor care vor fi reducerile in medie si la ce se vor face daca ne uitam cu atentie ce s-a intamplat anul trecut. Black Friday la Emag in 2014 a insemnat reduceri de peste 5 milioane de lei, la 450.000 produse IT, telefonie mobila, electrocasnice, foto, climatizare, ingrijire personala, cosmetice, carti sau jucarii, articole casa si gradina, automobile etc. Nivelul discountului de Black Friday la Emag 2014 a ajuns si la 75%, au fost aproape 700 bucati iPhone 6, care au avut reducere de 25%, reduceri au fost si la iPhone 5S, cu pana la 1.000 de lei.

Cu numai sase ore inainte de finish line-ul Black Friday al anului trecut, eMag se lauda cu 30.000 de telefoane vandute, 20.000 de tablete si 12.000 de televizoare, la care adauga 4.000 parfumuri si peste 8.000 de jucarii si multe alte articole cu reduceri importante vandute in timp record. Si tot eMag a stabilit un record, vanzand cel mai scump produs vandut online, o masina, BMW X6, care a avut reducere de la 86.500 la 66.500 de euro-per total s-au vandut 44 de autoturisme, in valoare de 1.1 milioane de euro. Primele masini vandute de Black Friday la eMag au fost in 2013, cand s-au scos la vanzare nu mai putin de 63 de masini valorand 1 milion de euro. Urmeaza sa vedem spre finele lunii viitoare cam care va fi oferta de anul asta la eMag; pana atunci nu ne ramane decat sa ne bucuram de toamna si de reducerile de sezon de la eMag!