Servicii de cea mai buna calitate pentru laptopul tau

Ca orice componenta, si hard-ul se strica din mai multe cauze externe sau pur si simplu pentru ca durata sa de viata a expirat. Hard disk-ul este unul dintre putinele piese mecanice al laptop-ului, astfel durata de viata este limitata iar inlocuirea este inevitabila la un moment dat. Apa, caldura sau socurile de curent - toate reprezinta amenintari grave la adresa HDD-urilor interne sau externe; Ventilatia inadecvata poate duce la supraincalzire si in cele din urma poate provoca daune HDD-ului.

Laptop-ul nu trebuie sa fie fierbinte la atingere, de aceea trebuie sa efectuati o curatare periodica asigurand astfel o ventilatie adecvata. De ce trebuie sa ai grija de hard? Pentru ca atunci cand se strica - dispar date, erori de disc si un sistem lent; El va prezenta zgomote de avertizare ciudate, cum ar fi macinarea, caraiturile sau scartaiturile. Toate acestea insa pot fi rezolvate pe service laptop, firma despre care gasiti detalii chiar pe onlaptop.ro. In plus majoritatea laptop-urilor au carcasa din plastic, motiv pentru care o mica neatentie poate duce la craparea sau spargerea carcasei laptop-ului. Micile crapaturi pot fi corectate cu solutie adeziva speciala , insa daca nu sunteti multumiti din punct de vedere estetic, elementul fisurat poate fi inlocuit cu unul nou. Din cauza folosirii intense a laptopului, balamalele ce fixeaza displayul de carcasa se pot uza, slabi sau chiar rupe. Acest lucru nu trebuie trecut cu vederea deoarece poate aduce daune mult mai mari laptopului. Prin urmare o balama slabita poate duce la ruperea carcasei inferioare sau chiar la sectionarea cablului LVDS. Sunt cazuri in care carcasa laptopului este atat de grav afectata incat necesita o inlocuire completa.

Operatiunea de inlocuirea carcasa laptop consta in demontarea completa a componentelor laptop-ului si montarea acestora pe noua carcasa. Acest serviciu se poate efectua in service OnLaptop si primiti odata cu acesta si o curatare de praf standard gratuita.