Vrei sa faci un calcul rca cat mai corect?

Criza economica i-a facut pe romani sa se gandeasca de doua ori inainte sa bata palma cu un broker de asigurari. Preturile tot mai mari ale politelor de asigurari auto i-au determinat pe soferi sa caute cele mai bune oferte indiferent de perioada in care incheie o polita, insa sa aiba si cele mai bune beneficii incluse.

Un calcul rca s-a dovedit a fi mai greu de facut fara mult timp pierdut pe la brokerii de asigurari si alergatura dintr-o parte intr-alta a orasului, pentru ca sediile acestora nu sunt intotdeauna foarte apropiate. Asa ca Internetul s-a dovedit a fi de un real folos atunci cand vine vorba de calcul rca rapid si simplu. Pentru a nu cadea in plasa unor calcule eronate si a gasi cele mai ieftine asigurari auto ROMASIG a gandit si a pus in aplicare pe site-ul romasig.ro cel mai complet si mai usor de folosit calculator RCA. Cu el pot fi comparate ofertele de la 12 companii de asigurare, preturile sunt deja negociate pentru dvs. in prealabil, iar timpul petrecut in fata monitorului este de mai putin de trei minute. Dupa ce se alege categoria de persoane careia se va adresa polita, fizice sau juridice, se vor introduce pe rand CNP, Localitatea, Judetul, anul obtinerii permisului, seria sasiului, tipul de inmatricularea, categoria autoturismului sau numarul de inmatriculare si puterea, nr. locuri. Ulterior se alege oferta cea mai buna din rezultatele intoarse de calculator si se comanda cea care este mai apropiata de bugetul fiecaruia. Fiecare calcul rca online este cat se poate de corect, datele sunt actualizate in timp real via serverele fiecarui broker de asigurare.

Suma platita pe polita poate fi mai mica daca responsabilitatea si experienta soferului sunt foarte bune, nu au existat accidente, penalizari pentru diferite abateri. Livrarea politelor comandate are loc dupa confirmarea lor, in aceeasi zi in Bucuresti si Craiova si in maximum 24 de ore in tara, costul livrarii fiind 0 in cele doua orase, dar si in celelalte daca comenzile depasest 149 de ron. Plata se poate face online, cu un card bancar activ sau la livrare, cash, discounturile oferite in aceasta perioada fiind de 5% pentru orice RCA incheiat prin ROMASIG.