Alege anvelopele Michelin de la Anvelopex si mergi la sigur pe orice vreme

Cauti anvelope noi pentru masina ta si nu stii de unde sa incepi cautarile? Intra pe Anvelopex, magazin online care se ocupa cu vanzarea de anvelope pentru toate sezoanele si pentru toate tipurile de autoturisme si gaseste imediata anvelopele de care ai nevoie. Cele mai bune si mai fiabile sunt cu siguranta Anvelope Michelin, de la producatorul numarul 1 de anvelope din lume. Mai putin zgomotoase si cu aderenta foarte buna mai ales pe soselele acoperite cu zapada sau polei, Anvelope Michelin sunt mai economice, au durabilitate mai mare si sunt confectionate din materiale rezistente la uzura, de cea mai buna calitate.

Distanta de franare este mai mica, riscul acvaplanarii este foarte mic, pentru ca santurile orientate catre parte exterioara arunca apa imediat si amplifica aderenta atunci cand ploua cu galeata si carosabilul e foarte umed. Carcasa de la aceste Anvelope Michelin noi, vandute de Anvelopex, este foarte usoara, deosebit de rezistenta si gandita perfect pentru a amortiza socurile si eventualele bucati mari de gheata care ajung de pe carosabil in zona rotilor. Greutatea mai mica le permite o reducere a consumului de benzina si o amortizare eficienta a zgomotului produs de roti in timpul drumurilor lungi. Simetria profilului garanteaza de altfel siguranta drumului si ajungerea la destinatie in cele mai bune conditii, chiar daca afara este prapad.

In aceasta perioada puteti profita de reducerile aplicate la aproape toate produsele de pe Anvelopex, va puteti consulta cu echipa Anvelopex inainte de achizitionarea de Anvelope Michelin, telefonic, pe e-mail sau cu ajutorul Chat-ului online, si puteti confirma sau modifica comenzile imediat ce realizati ca ceva nu este in regula. Returul e permis, insa numai in termen de 30 de zile de la data cumpararii, garantia e de doi ani, iar livrarea se face rapid, prin curierat, este gratuita doar daca se comanda minim patru anvelope – se poate face acasa, la service sau la birou.