Pinterest – noul trend in partajarea imaginilor online

Ce tendinte sunt in top pe Pinterest? Cum se produc trendurile pe Pinterest si siteurile care genereaza interes din partea altor utilizatori? Pinterest continua sa marcheze in sine un sistem mass-media de conducere in social stil. In fiecare zi, notificarile aratate in inbox e-mailurilor utilizatorilor, anuntandu-i despre cele mai recente evenimente, repostari, comentarii si adeptii generati de comunitatea Pinterest. Cele mai populare locatii in trendurile Pinterest provin din postarile individuale, care de obicei, nu sunt cunoscute, dar prezinta un interes comun in postarile pe panourile site-ului.

Exista multi oameni din comunitatea online care au un interes comun in unele dintre lucrurile sau gandurile cele mai obscure, in timp ce altii le reutilizeaza in ceva creativ si util. In mod surprinzator, un utlizator Pinterest ar putea gasi ca unele dintre postarile sale, indiferent de continut vor primi o cantitate mare de repins decat si-ar fi imaginat. Aici sunt 4 moduri de a creste tendinta de atractivitate pe Pinterest:
 
  • Numarul de repingeri: Chiar daca clasificati anumite postari diferit, imaginea in sine creeaza un dialog nerostit care leaga interesele comune printre oamenii din comunitatea Pinterest.
     
  • Nivelul de implicare: Popularitatea este dobandita prin numarul de adepti, comentarii si repingeri care se adauga la individualitatea unui board. Cei mai multi oameni au tendita sa adere mai mult la evenimentele curente.
     
  • Adaugati pin-uri le ceea ce va intereseaza: In fiecare saptamana, Pinterest trimite sugestii care corespund cu profilul de continut al interesului dumneavoastra. Cele mai multe pin-uri reflecta activitatea dumneavoastra si va expun in feed-urile actualizate.
     
  • Pinterest inseamna promovare: paginile personale pe Pinterest sunt impartite prin alte site-uri de social media, site-uri web, bloguri, articole si comunicate de presa. Icon-ul vizibil al Pinterest invita pe cei care-l vad sa se alature si sa rasfoiasca printre imagini.

Trendurile pe Pinterest creeaza o legatura comuna in randul pinner-ilor pe care multi nu o regasesc personal in viata lor de zi cu zi. Temele populare deschid un dialog in interiorul acestei entitati sociale de mass-media. Pe langa faptul ca este un instrument de marketing si de afaceri, aceste panouri pot servi ca un numitor categoric comun care creeaza o comunitate de dialog fotografic. Exista o legatura intre cei care cauta sau dau peste temele de interes comun cu alti membri. Popularitatea si trendul fac apel la o gama larga de utilizatori sociali in cautare de idei interesante si practice postate de persoane, intreprinderi, organizatii sau institutii.