Ce este throat hit?

Daca in ceea ce priveste tigarile obisnuite ceea ce conteaza este cat de tari sunt, la tigara electronica ceea ce conteaza este throat-hit-ul. E drept ca tigara electronica este un mod de a fuma mai curat, mai ferit de mirosuri neplacute si uneori chiar considerat mai sanatos, insa sunt multi cei care nu reusesc sa continue pentru mult timp cu experienta vapatului, pur si simplu pentru ca nu gasesc in tigara electronica aceeasi satisfactie pe care o gasesc in tigara obisnuita. Si asta pentru ca de cele mai multe ori nu stiu sa isi aleaga corect elichidele, sa le pregateasca asa cum se cuvine si pentru ca nu obtin ceea ce se numeste in limbaj obisnuit al vaperilor un throat hit satisfacator. 

Throat hit-ul este ceea ce un fumator de tigara electronica (vaper) simte in fundul gatului si in plamani atunci cand inhaleaza vaporii tigarii electronice si este o experienta asemanatoare cu cea pe care un fumator obisnuit o simte atunci cand trage in plamani fumul provenit de la tigara. Iar aceasta este – si o poate spune orice fumator- partea cea mai importanta din intreaga experienta a fumatului. In timp ce unii sunt satisfacuti de un throat hit mai usor,  altii prefera unul mai puternic. Atentie insa la un hit prea puternic, care poate chiar dauna gatului.

Cunoscatorii si vaperii care au ceva vechime spun ca una dintre cele mai bune optiuni este un lichid Liqua, realizat din ingrediente foarte calitative si certificate, si cu arome de calitate. Lichidul se comercializeaza in sticlute de 30 ml, sigilate si ambulate in cutii individuale. El este foate apreciat, atat pentru cantitatea mare de vapori cat si pentru throat hit-ul puternic (are la baza o combinatie de propilenglicol si glicerina vegetala). Dintre aromele inconfundabile pe care elichidul Liqua le poate avea, enumeram sase variante diferite Tobacco (Bright, Traditional, Cuban Cigar, American, Turkish si French Pipe), mentol, cafea, cappuccino, ciocolata, mar, tiramisu, afine, banane, cirese, capsuni, struguri, fructe de padure, citrice, vanilie, pepene verde, menta, energizant si cola.