Calatoreste chiar daca n-ai bani

Cine a zis ca ai nevoie de bani ca sa calatoresti? Bine, daca tu te simti bine mergand in Mamaia la Loft sau alte locuri de genul acesta unde, daca iti iei o apa, aproape ti s-a terminat bugetul, e alta treaba si acest articol nu te va ajuta absolut deloc. Daca, in schimb, esti o persoana normala care pur si simplu isi doreste sa iasa din monotonie si sa vada cat mai multe locuri, sa stii ca o poti face chiar oricand.

Gandeste-te, spre exemplu, ca un bilet de autocar pana la mare pe timp de toamna si iarna este treizeci de lei atata timp cat faci rezervarea cu 6 ore inainte. Da, da, cunosc replicile: “ce sa fac eu la mare iarna?” Ei bine, in primul rand, marea este extrem de frumoasa indiferent de anotimp, in al doilea rand, din moment ce vrei sa te plimbi, te plimbi oriunde si in cele din urma, in al treilea rand, atata timp cat ai oamenii potriviti alaturi, distractia va fi la fel de mare! Hai sa luam cazul in care vrei sa te duci la munte sau intr-un alt oras care este relativ departe de locul in care stai momentan. Se gasesc solutii intotdeauna si voi exclude autostopul aici pentru ca nu am prea mare incredere in acest mijloc de a calatori. Nu spun ca toti oamenii vor sa-ti faca rau, doar nu cred ca ofera siguranta necesara care m-ar face sa ma simti in largul meu si sa ma bucur de drumul parcurs. Deci poti pune bani cu mai multi prieteni si sa mergeti cu o masina personala sau, daca stii pe cineva care are drum in acea directie, poate chiar ai norocul de a merge gratis tot drumul! Legat de cazare, in loc sa cauti pe net hoteluri de fite sau pensiuni, poti cauta la fel de bine oameni care sunt dispusi sa ia turisti in gazda.

Pretul este mult mai ieftin, iar somnul tot acelasi va fi atata timp cat ai un acoperis deasupra capului. In concluzie, chiar se poate sa gasesti solutii ieftine din toate punctele de vedere daca iti doresti cu adevarat sa vezi locuri noi si sa descoperi lumea minunata in care traim. Exploreaza!