Controleaza-ti glicemia in mod natural cu Daitab

Anual, sute de persoane sunt diagnosticate cu diferite forme de diabet. Unele sunt obeze, altele au o silueta de invidiat si totusi au diabet. Aparitia diabetului se datoreaza unei proaste functionari a organismului, in special a pancreasului. Ca sa intelegem de ce e asa de grav diabetul, trebuie, mai intai, sa intelegem cum ajungem sa avem zahar in sange.

Dupa ce ingeram alimentele, ele se descompun si dau nastere glucozei, zaharul din sange si o sursa inepuizabila de energie. Glucoza e transportata de sange pana la celule, insa, pentru a putea sa penetreze memebrana celulara are nevoie de insulina, un hormon creat de pancreas. La un moment dat, din motive care depind de regimul de viata, de cat de procesate sunt alimentele, pancreasul nu mai e in stare secrete cantitatea suficienta de insulina pentru a ajuta glucoza sa-si gaseasca drumul spre celule. Testarea cantitatii de glucoza din sange se face cu ajutorul unui indice numit glicemie. Desi zahar exista in sange, sub forma de glucoza, cei cu diabet nu au suficienta energie celulalara, de unde si imposibilitatea unei vieti normale. Daitab, medicament 100% natural de la Cufarulnaturii, magazin naturist online, regleaza indicele glicemic si glucoza din sange, fiind unul dintre cele mai bune hipoglicemiante vegetale.

Obtinut doar din extracte din plante atent selectionate, Daitab este ideal pentru a opri aparitia diabetului si a stopa cresterea glicemiei prin reglarea functionarii pancreasului si regularizarea secretiei de insulina din corp. Acelasi medicament lupta eficient cu diabetul zaharat de tip I, care presupune o dependenta ridicata de insulina, diabetul de tip II, actionand asupra prevenirii aparitiei tulburarilor circulatorii neurologice sau renale. Diabetul de tip I si II sunt la fel de periculoase ca orice boala care ataca pe nevazute. Diabetul de tip I este o boala autoimuna, provocata de un sistem imunitar care lupta impotriva organismului si distruge celulele beta producatoare de insulina, de la nivelul pancreasului. De aici si cantitatile insuficiente de insulina si nevoia permanenta de injectii cu insulina. Spre deosebire de diabetul de tip I, diabetul de tip II este foarte intalnit, chiar si la copii si adolescenti, aparitia sa fiind dependenta de varsta, obezitate, mostenire genetica si lipsa de activitate de natura fizica. Ideea diabetului de tip II este ca pancreasul isi face treaba si organismul are insulina, insa corpul uman nu vrea sau nu stie sa o proceseze cum trebuie-rezistenta la insulina.

In timp, cantitatea de insulina din sange se regleaza. Deoarece pancreasul este principalul vinovat de aparitia diabetului, Daitab il ajuta sa se refaca, prin refacerea celulelor beta-pancreatice. Odata cu refacerea lor, pancreasul este capabil sa secrete din nou cantitatea optima de insulina. Tratamentul recomandat este de 1-2 pastile de trei ori pe zi, sau de doua ori, pentru cel putin o luna. Medicamentul nu are efecte secundare si nu creaza dependenta, asa cum se intampla in cazul medicamentelor produse prin sinteza. Transportul coletelor comandate este asigurat de o firma de curierat, comenzile sunt preluate imediat fie online, fie la telefon, produsele vandute de Cufarulnaturii fiind originale si testate in prealabil de catre firmele producatoare.