Ceasurile Guess – glamour si stil

Nu exista niciun dubiu ca ceasurile Guess se bucura de o popularitate extrem de mare in Roamnia, fiind unul dintre brandurile accesibile clasei medii, si preferate atat pentru calitate cat si pentru designul special, foarte actual si pentru detaliile glam. Insa, nu in ultimul rand, ceasurile Guess inseamna si precizie si durabilitate.

In plus, ceasurile autentice Guess sunt foarte rezistente la apa, astfel ca cei care lucreaza in medii acvatice sau intra in contact cu apa le pot folosi fara grija. Daca spunem ceasuri originale Guess spunem glamour, spunem fashion, spunem stil si spunem popularitate. Este valabil in egala masura pentru barbati si femei, insa este adevarat ca cele care prefera cu precadere ceasurile Guess sunt doamnele. Iar in acest moment, shoppingul online ofera posibilitati incredibile de a gasi ceasuri Guess pentru ambele sexe la preturi foarte bune. Singura problema este cea a fake-urilor, care mai ales in Romania par a fi invadat piata si a fi surclasat magazinele online cu ceasuri Guess autentice. Pentru cele sau cei care isi doresc un ceas Guess autentic, la un pret redus fara sa se teama ca ar putea primi acasa un fake, cea mai buna selectie de ceasuri Guess originale la preturi foarte bune poate fi gasita la http://www.secundar.ro.

Daca barbatii vor gasi aici modelele sport Guess Marathon si Guess Overdrive, potrivite unui stil de viata activ si unor preocupari orientate catre sport, pentru femei paleta de optiuni este mult mai vasta, mergand de la sportivele ceasuri Black Dial Analog si Blue Dial Analog, trecand prin Guess Sporty si ajungand la celebrele Guess Trens, Guess Prism, Mini Prism, Mini Spectrum, Mini Phantom, Mini Exec si Mini Vista, modele consacrate ale casei Guess, pe care in general femeile reusesc sa le imbine foarte bine atat la tinute de zi, casual, cat si pentru tinute mai office, gratie designului si stilului versatil, elegant si glamour.

10 idei populare care s-au dovedit a fi foarte periculoase

Renuntarea la vaccinare. Miscarea anti-vaccinare incepe sa atraga foarte multi adepti. Sustinatorii sai incearca sa avertizeze publicul despre efectele nestiute ale vaccinarii, ca de exemplu convulsiile, dar si despre legatura dintre autism si vaccinare. Miscarea nu ajuta pe nimeni in fond insa lasa sute de oameni bolnavi si predispusi la boli grave. Pojarul a fost declarat eradicat in SUA in 2000. Cu toate astea autoritatile din domeniul sanatatii au identificat 288 de cazuri cu potential de agravare pana la moarte in 2014, in 18 tari diferite. Cele mai multe cazuri au aparut atunci cand indivizi care au refuzat sa se vaccineze au calatorit in afara granitelor si au fost expusi bolii inainte de a o aduce inapoi in tara de origine.

Printre victimele acestei boli se afla si comunitatea Amish care nu e de acord cu vaccinarea in nici un fel. In ultimii 20 de ani, vaccinarea a salvat 732.000 de oameni de la moarte… Purtatul muselinei. Muselina e o tesatura foarte versatila facuta din bumbac aparuta pentru prima data in Orientul Mijlociu si foarte populara in Europa incepand din secolul al XVII-lea. Cand materialul a ajuns intr-un final si in Franta, a adus cu sine un trend in moda… deosebit de mortal. Limitarile se datoreaza legilor din moda care interzic imbracarea unor anumite tipuri de haine. Inca din Grecia Antica, femeile au inceput sa poarte rochii din muselina subtire, asta pentru a arata exact ca o statuie greceasca: pura, alba si ca marmura. De obicei rochiile de muselina erau purtate peste dresuri sau ude pentru a scoate in evidenta frumusetea corpului de sub ele. Desi pare inofensiva la prima vedere-e doar o rochie subtirica de muselina, ce poate fi asa de daunator?-muselina poate provoca o boala foarte grava.

Femeile purtau haine subtiri, umede tot timpul anului, chiar si iarna. Cand gripa a dat tarcoale Parisului in 1803, a nimicit 60.000 de oameni in fiecare zi, cele mai multe victime fiind femei a caror abilitate sa lupte cu boala a fost compromisa tocmai de alegerea vestimentara.

Ce este si cum ne putem folosi de un litigiu civil?

Am auzit de foarte multe ori vorbindu-se pe la televizor si pe la radio despre litigiul civil. Nu este exclus sa ne fi lovit de acest termen cel putin o data in viata, atunci cand, poate, nu am reusit sa ne punem de acord in privinta dreptului la nume, ca sa luam un caz concret, usor de inteles.

Litigiul civil implica o neintelegere intre doua sau mai multe parti, obiectul avut in vedere fiind, de exemplu, dreptul la nume, reputatia, dreptul de autor etc. De multe ori, orice avocat va poate ajuta sa parcurgeti mai usor toate etapele unui litigiu civil si vi le va explica in detaliu. Pentru a intelege mai bine cum sta treaba cu litigiul civil, vom da si un exemplu. Sa spunem ca avem un litigiu civil in Timisoara si apelam la un birou de avocatura, mai precis la un specialist, un avocat bun timisoara, pe usa caruia scrie avocat litigiu civil Timisoara. Litigiul civil consta in imposibilitatea punerii in executie a unor contracte de leasing pentru ca au fost reesalonate mai multe rate de partea care avea interesul sa puna bete-n roate celeilalte parti care pornise procesul. Eh, un avocat litigiu civil Timisoara va sti foarte bine ca litigiul civil are si o componenta emotionala puternica, asa ca va dori sa discute in detaliu si personal, fata in fata, toata problema. Intalnirea asta va ajuta sa vedeti si cat de bun e acest domn sau doamna pe usa caruia/careia scrie avocat litigiu civil Timisoara. Sfatul meu este sa va luati mapa si sa iesiti din biroul sau imediat ce auziti cuvintele magice „ah, da cazul dvs. este ca si castigat, stati fara grija!”- nu exista pana acum cazuri de litigiu civil castigate asa, pe ochi frumosi, pentru ca nu ai nicio certitudine cand te prezinti in fata instantei. Revenind la acel avocat litigiu civil Timisoara, el va evalua cazul sa vada daca poate gasi puncte slabe si puncte tari si care predomina, cat de greu sau de usor de demonstrat este implicarea/neimplicarea partii care l-a angajat in litigiul civil. Mai departe, vi se vor expune riscurile si posibile solutionari ale cazului dvs.

Odata clarificata colaborarea si termenii ei se poate semna-si e de preferat sa se semneze-un contract de asistenta juridica pentru a avea parte de transparenta de la inceput pana la final. Pentru cazul in care se alege medierea unor litigii civile in instanta, ambele parti trebuie sa cada de acord asupra apelarii la aceasta procedura, iar procesul si finalitatea lui va cadea in sarcina unui mediator-foarte la moda in zilele noastre-care va informa instanta la finalul sau.

Frontiere neobisnuite

Zona demilitarizata din Coreea. Este o zona de 258 de kilometri lungime si patru kilometri latime, care delimiteaza Coreea de Nord si Coreea de Sud. Este cea mai militarizata frontiera din lume, este foarte bine pazita, nimeni nu a intrat sau a iesit fara voia paznicilor; din acest motiv, a aparut o mica rezervatie naturala-foarte multe specii pe cale de disparitie si-au gasit scaparea aici si exista indicatori potrivit carora unele dintre ele chiar s-au inmultit. Pana la urma zona respectiva nu delimiteaza clar o granita, ci inconjoara „o linie de demarcatie militara”.

O granita intre cele doua state nu are cum sa existe, din moment ce natiunile se afla inca in razboi permanent, chiar daca nedeclarat. In 1953, a existat un acord de incetare a focului, insa un tratat de pace nu a existat niciodata. Raul Tumen. Tumen este un rau din nord-estul Asiei, o zona din apropierea coastei, situata pe frontiera dintre Rusia si Coreea de Nord, in sudul lacului Khasan, apele sale curgand intre Rusia si Coreea de Nord, cu toate ca se afla in teritoriul chinez. In aria respectiva, poti porni aflandu-te in Coreea de Nord, poti merge spre Nord si deja intri pe teritoriu chinezesc, pentru a sfarsi pe teritoriul Rusiei. Soldatii nord-coreeni au grija sa patruleze constant zona pentru a nu le permite fugarilor sa scape de pe teritoriul tarii. Diomedele. Diomedele sunt o serie de insule in stramtoarea Bering. Aici se afla si micul oras Diomede, cu o populatie de 146 de locuitori, apartinand Americii, dar si marele Diomede, apartinand Rusie, care e nelocuit. Cele doua insule se afla la doar patru kilometri departare.

Frontiera dintre Rusia si SUA trece printre Diomede. Curios, daca acei care locuiesc in Mica Diomede se uita peste strada la cei din Big Diomede, nu numai ca privesc in alta tara, dar se uita si „in viitor”, „maine”. De exemplu, cand e ora 9 AM, sambata, in Little Diomede, este 6 AM, duminica, in Big Diomede. In Little Diomeda sunt camere de luat vederi care supravegheaza strada din fata, totul pentru ca turistii sa poata vedea tot ce este de vazut in Big Diomede.

Chinul renovarii si frumusetea de dupa

Atunci cand esti in renovare cu apartamentul e un adevarat chin sa suporti intregul calvar in timp ce se face ordine, iar daca firma pe care ai angajat-o trebuie doar sa iti faca modificari in casa e clar ca nu ai nicio sansa in ceea ce priveste curatenia de dupa, mai ales daca ai optat pentru dat cu var, montat diverse panouri, tablouri, dat cu glet, montat gresie si altele.

Daca vrei curatenie dupa constructor, atunci solutia cea mai buna este sa cauti online cateva firme care te pot ajute in acest sens. De exemplu, unele pot oferi servicii variate, atunci cand vine vorba de curatenie, si daca dispui de mai multi bani atunci poti sa beneficiezi de servicii si mai variate, de calitate si care la final sa te faca sa mai vrei o renovare. Desigur, nu prea curand. Astfel putem preciza ca unele firme de curatenie ofera urmatoarele, mai ales daca este vorba despre renovari, despre amenajari interioare, constructii etc: aspirat pereti de praful ramas in urma renovarii, curatat atent gresia si faianta din baie si bucatarie, indepartat pete de vopsea lavabila de pe pardoseala, spalat usile, tocaria si geamurile, curatat prize, intrerupatoare, grille de aerisire, spalat caloriferele cu generatorul de abur si multe altele care tin de amanunt. Toate aceste servicii de curatenie se executa cu echipament mecanic si solutii adecvate la firmele de specialitate, iar daca nu ai timp sa stai sa le “cantaresti” tu pe toate si sa le masori, atunci cu siguranta serviciile de curatenie dupa constructor sunt o manusa perfecta pentru tine.

In zadar spun unii ca e floare la ureche sa strangi mizerie pe care au facut-o cei din constructii sau renovari, insa unele lucruri nu pot fi atat de usor readuse la normalitate. Iar daca aceasta curatenie tot trebuie facuta, atunci de ce sa nu o faci cu ajutorul unor specialisti?!

Internet pentru toti, prin priza…

De cate ori nu ati fost cat pe ce sa va aruncati laptopul pe fereastra sau sa va taiati cu cuterul firul de la internetul de mare viteza pentru ca netul mergea ca melcul. Pentru ca retelistica este prea scumpa, o companie s-a gandit sa faca niste adaptoare pentru o conexiune internet de mare viteza, intreaga retea din apartament putand fi transformata pe loc in cea mai tare retea de internet.

Ce este mai imbucurator este ca disperarea cu cablurile intinse prin casa si atarnate pe unde poti nu mai este de data recenta, adaptorul de la TP-LINK oferind o experienta foarte buna atunci cand vine vorba de un streaming de mare viteza in orice camera unde exista o sursa de curent. Impreuna cu un tip special de mufe, adaptorul poate oferi viteze foarte mari de 600 de MB/secunda, chiar la 300 de metri distanta. Orice dispozitiv care depindea de o conexiune Ethernet va putea avea acces la noua retea in doi timpi si trei miscari. Simultanetitatea, securitatea si stabilitatea conexiunii sunt niste atuuri de neegalat ale noului tip de retea ce foloseste doar reteaua electrica-orice neinitiat intr-ale IT-ului poate face o astfel de conexiune foarte simplu, fara nici un fel de efort.

Cat despre cat de mult te va costa in factura de curent un astfel de adaptor, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca va consuma foarte putin, adaptorul fiind cel mai mic din lume-economia de energie va fi de 80% pentru ca detecteaza automat starea de „stand-by” si inactivitatea retelei.