Ceasurile Guess – glamour si stil

Nu exista niciun dubiu ca ceasurile Guess se bucura de o popularitate extrem de mare in Roamnia, fiind unul dintre brandurile accesibile clasei medii, si preferate atat pentru calitate cat si pentru designul special, foarte actual si pentru detaliile glam. Insa, nu in ultimul rand, ceasurile Guess inseamna si precizie si durabilitate.

In plus, ceasurile autentice Guess sunt foarte rezistente la apa, astfel ca cei care lucreaza in medii acvatice sau intra in contact cu apa le pot folosi fara grija. Daca spunem ceasuri originale Guess spunem glamour, spunem fashion, spunem stil si spunem popularitate. Este valabil in egala masura pentru barbati si femei, insa este adevarat ca cele care prefera cu precadere ceasurile Guess sunt doamnele. Iar in acest moment, shoppingul online ofera posibilitati incredibile de a gasi ceasuri Guess pentru ambele sexe la preturi foarte bune. Singura problema este cea a fake-urilor, care mai ales in Romania par a fi invadat piata si a fi surclasat magazinele online cu ceasuri Guess autentice. Pentru cele sau cei care isi doresc un ceas Guess autentic, la un pret redus fara sa se teama ca ar putea primi acasa un fake, cea mai buna selectie de ceasuri Guess originale la preturi foarte bune poate fi gasita la http://www.secundar.ro.

Daca barbatii vor gasi aici modelele sport Guess Marathon si Guess Overdrive, potrivite unui stil de viata activ si unor preocupari orientate catre sport, pentru femei paleta de optiuni este mult mai vasta, mergand de la sportivele ceasuri Black Dial Analog si Blue Dial Analog, trecand prin Guess Sporty si ajungand la celebrele Guess Trens, Guess Prism, Mini Prism, Mini Spectrum, Mini Phantom, Mini Exec si Mini Vista, modele consacrate ale casei Guess, pe care in general femeile reusesc sa le imbine foarte bine atat la tinute de zi, casual, cat si pentru tinute mai office, gratie designului si stilului versatil, elegant si glamour.