Remedii impotriva pielii desidratate

Odata cu venirea verii si din cauza soarelui puternic, este posibil ca pielea sa fie deshidratata, acest lucru fiind o mare problema in special pentru femei.
Cateodata insa remediile nu se gasesc doar in saloanele de cosmestica si nici nu costa o caruta de bani. In schimb, anumite ingredient minune le putem gasi fie in bucatariile noastre, fie la plafar. In cazul de fata, marturia acestui lucru sunt trei produse: bicarbonatul de sodiu, aloe vera si mierea, care reprezinta solutii benefice impotriva pielii deshidratate.

Cum le putem prepara, astfel sa luptam eficient impotriva pielii deshidratate?
O ceasca de bicarbonat de sodiu la o cada de apa calda timp de 15-30 de minute este unul din remediile pentru pielea desidratata. Un alt mod de a folosi bicarbonatul de sodiu este in felul urmator: o parte de apa la trei parti de bicarbonate de sodiu. Va rezulta o pasta care va fi aplicata doar pe zonele uscate.
Aloe vera este o planta foarte renumita cu o multime de beneficii, printre care se numara si beneficiul adus pielii uscate. Aceasta planta aplicata pe piele are proprietati antiseptice si antifungice. Calmeaza si hidrateaza pielea. Importriva pielii uscate, din aloe vera se prepara un gel din frunze proaspete taiate in doua si stoarse. Gelul de lasa 10-15 minute pe zonele cu probleme apoi se clateste.

Mierea este un aliment deosebit de sanatos. Contine vitamine si minerale necesare, antioxidanti si multe alte proprietati benefice pielii noastre. Mierea, aplicata pe zonele uscate ale pielii, poate face minuni.