Avantajele epilatului cu ceara. Ceara de epilat – de unde o cumperi?

Vara este sezonul in care epilatul devine una dintre principalele griji ale femeilor, mai ales atunci cand se apropie concediul. Desi exista multe metode prin care poti scapa de parul de pe picioare, maini etc., epilatul cu ceara ramane metoda cea mai folosita. Avantajele epilatului cu ceara sunt urmatoarele: parul creste mai greu si mai rar, nu duci grija epilatului pentru cel putin 2 saptamani, nu irita pielea si nu exista reactii adverse. Epilatul cu ceara se practica in saloanele specializate, insa poate fi facut si acasa, deoarece nu este deloc complicat si nici nu ai nevoie de foarte multe ustensile. Daca dupa epilatul cu ceara aplici o crema hidratanta, nu vei avea probleme cu pielea iritata si rosie.

Ceara epilat – de unde o cumperi?

Daca nu ai timp sa mergi la salon pentru a te epila, iti ramane varianta de a te epila singura, acasa. In aceste conditii, ai nevoie de ceara pentru epilat. O poti cumpara din magazinele de cosmetice traditionale sau o poti achizitiona de pe Internet, din magazinele online specializate. Atentie insa la calitatea ei! Este important sa alegi o ceara de epilat profesionala, care sa functioneze inca de la prima aplicare. Modul in care aplici ceara este extrem de important, ca sa eviti problemele de orice fel. Ceara nu trebuie sa fie fierbinte, trebuie aplicata de jos in sus si trebuie lasata sa actioneze circa un minut sau doua. Cand desfaci ceara de pe piele trebuie sa o faci dintr-o data si repede. Daca  o lasi mult pe piele, o vei desface foarte greu.

Daca nu ai cumparat niciodata online, insa vrei sa experimentezi acest aspect, trebuie sa stii ca, pe Internet, ai parte de numeroase avantaje: ofertele sunt numeroase, magazinele online specializate pe produse de beauty se intrec in oferte foarte avantajoase (ceea ce inseamna ca poti achizitiona ceara pentru epilat la un pret foarte mic), nu trebuie sa te deplasezi sau sa cauti produsul dorit dintr-un magazin fizic in altul, etc. Din confortul propriei locuinte comanzi exact produsele de care ai nevoie si intri in posesia lor intr-un timp relativ scurt.