5 motive pentru a posta anuntul tau pe Cocosat.ro

Site-ul www.cocosat.ro este un portal romanesc de anunturi gratuite cu acoperire nationala. Lansat la finele anului 2013, site-ul este unul prietenos si usor de utilizat. Cu un nume sonor, site-ul Cocosat.ro isi face repede intrarea printre „greii” anunturilor gratuite. Iti prezentam 5 motive pentru care merita sa iti postezi anuntul tau pe Cocosat.ro.

1. Fiind un portal online, site-ul www.cocosat.ro are acoperire nationala, ba chiar internationala. Oricine este interesat sa vizualizeze anuntul tau, o va putea face fara sa intampine vreo problema.

2. Un motiv foarte bun pentru a alege site-ul cocosat.ro pentru a posta un anunt este dat de faptul ca nu este necesara crearea unui cont de utilizator pentru a face acest lucru, iar procedeul este complet gratuit. Important este si faptul ca procedura de postare a unui anunt este foarte simpla.

3. Pe site-ul cocosat.ro ai o mare varietate de produse pe care poti sa le vinzi sau pe care poti sa le cumperi. Dintre categoriile prezente pe site mentionam: Auto Moto, Imobiliare, Electronice si Electrocasnice, Joburi, Animale de Companie, Moda si frumusete, Mama si Copilul si multe altele.

4. Ai posibilitatea de a selecta rapid doar anunturile din judetul in care te afli. De asemenea, ai la dispozitie un sectiunea de cautare avansata pentru site. Cu rolul de a iti face cautarea mult mai eficienta, sectiunea de cautare te poate ajuta sa filtrezi elemente cum ar fi: Localitatea, Pretul dorit, Moneda, Anunturi cu poza sau fara poza si tipul de persoana care a postat anuntul (Privat sau Firma).

5. Inca un motiv bun pentru  a posta anuntul tau pe cocosat.ro este dat de faptul ca poti sa cresti credibilitatea produsului pe care il vinzi prin atasarea unor imagini. Poti atasa pana la 6 fotografii cu dimensiunile de 3000x 3000, ceea ce inseamna o calitate a imaginii excelenta.