Pantofi obligatorii in garderoba barbatilor

Chiar daca barbatii nu petrec atata timp in magazinele de haine si nici ore intregi in fata oglinzii, asa cum o fac femeile, nu inseamna ca nu pun pret pe stil. Tocmai de aceea, orice barbat stie ca, pentru ca o tinuta sa fie perfecta, cireasa de pe tort o vor reprezenta intotdeauna pantofii. Bine croiti, cu o talpa perfecta, cu finisaje perfecte, intr-o culoare adaptata tendintelor, pantofii sunt cei care spun totul despre cel care ii poarta. Pentru ca nu este suficient sa ai o singura pereche de pantofi in garderoba, iata mai jos care sunt pantofii care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat. Daca te gandesti la disponiblitate, fii pe pace, vei gasi oferte variate pe site-urile de incaltaminte online.

Orice barbat cu stil va avea acasa o pereche de pantofi pentru costum – obligatoriu cu siret si obligatoriu negrii, daca este unica pereche de acest tip. Evita pantofii cu varf ascutit, dar alege-i cu varful alungit si rotunjit fin.

Pantoful maro – un pantof elegant, usor de asortat atat la costum, cat si la jeans sau alt tip de pantalon casual. Sunt ok si cu siret si fara siret, dar neaparat alege un calapod elegant.

Mocasinii
– lejeri si comozi, ideali pentru tinutele de zi, casual. Pielea trebuie sa fie moale si de preferat ar fi sa ii alegi pe cei din piele intoarsa. Sezonul acesta mocasinii au fost un must have al tinutelor masculine, fie ca vorbim despre cei in culori vii - albastru, rosu, galben chiar, fie ca vorbim de clasicii mocasini bej sau maro, fara siret.

Pantofi sport
– orice barbat care se respecta trebuie sa aiba in garderoba si o astfel de pereche de incaltaminte. Cu o singura rezerva cand este vorba de tenisi, pantofii sport sunt destinati exclusiv activitatilor sportive. In functie de particularitatile lor, tenisii sunt ok si pentru tinute casual.