Inchiriatul unei masini cu stil

De-a lungul anilor, tot ceea ce a iesit de pe portile industriei nemtesti a fost catalogat ca fiind un lucru strasnic si bine facut , ajungand in momentul de azi chiar un cliseu. Deja toti oamenii sunt obisnuiti cu berea germana, cu carnatii germani, dar ceea ce este mai presus si mai special decat acestea raman doar masinile germane. Astfel, industria auto nemteasca se imparte si ea in partea bavareza, cunoscuta de cei mai multi oameni ca BMW, cei mai mari producatori auto din Europa, Volkswagen Group, companie care detine un lant intreg de companii mai mici, printre care enumeram germanii de la Audi, cehii de la Skoda, la motociclete Ducatti, etc.

Totusi, atunci cand se pune problema inchiriatului unei masini nemtesti, se pune un accent si dorinta puternica asupra unui aspect important, si anume tractiunea pe spate a unui motor mai mare de 2.0 cu mai bine de 200 de cai putere si cu o caroserie de piele, ceea ce creeaza intr-o singura masina un bolid pe-atat de puternic, pe-atat de elegant, de la BMW.

Inchirierile BMW se fac in mare parte la toate firmele ce se ocupa se servicii rent a car. Acestia ofera o gama larga de autovehicule ale bavarezilor, de la mica serie 1 perfecta pentru traficul urban conceputa intr-un hatchback spatios cu un design creeat pentru sfidarea aglomeratiei bulevardelor, pana la SUV-urile seriei X, in frunte cu X6.

Condusul unui BMW ofera o alta perspectiva despre autombile in general. Acestea sunt foarte diferite fata de alte masini prin design-ul lor si capacitatile pe care acestea le au. In plus de aceastea, in raport calitate pret nu sunt niste masini exagerate la pret. Fiecare componenta a unui autovehicul BMW este creeata cu grija si este refacuta pana este perfecta. Mai multe decat atat, fiecare model are ca design exterior un aspect ca o semnatura, care sugereaza din start ideea de BMW.

Motivele pentru care ar trebui inchiriat un BMW Seria 5 sunt:

1. Are loc o intalnire de afaceri si trebuie sa aveti un aer elegant, promitator si profesionalist. Toate acestea sunt bifate inca de la prima impresie, atunci cand coborati dintr-o masina BMW.
2.Vreti sa impresionati pe cineva, deci trebuie sa conduceti o masina care sa atraga ochii celor de pe sosea, fapt pe care cu usurinta il ofera o masina din seriile bavarezilor.
3.Doriti sa conduceti o masina care sa ajunga intr-un timp scurt la destiatie, o masina care sa arate in acelasi timp si elegant si care sa mai fie si comoda pe deasupra, atunci un automobil BMW Seria 5 este ceea ce cautati.