Avantajele unui ceas G-Shock

In timp ce G-Shock este un accesoriu la moda, acest model de ceasuri barbatesti ofera mult mai mult decat stil si capacitatea de a masura timpul. Iata cateva dintre caracteristicile sale. Resistenta la apa - Iti place sa inoti? Daca esti ca majoritatea barbatilor sportivi, cu siguranta faci si aceasta activitate.

Unul dintre beneficiile de a purta ceasuri G-Shock este ca nu trebuie sa dai jos ceasul inainte de a intra in apa cu riscul de a-l rataci, pierde sau de a fi furat. Este rezistent la apa pana la 200 de metri, ceea ce il face accesoriul perfect pentru a-l lua la plaja, atunci cand navighezi, inoti, faci schi nautic sau pescuiesti. Cronometru - ca om atletic si sportiv, va veni in cele din urma un moment in care ai nevoie de un cronometru. Fie ca este vorba de urmarirea timpului petrecut la sala de sport sau de a vedea cat de mult dureaza alergarea pe strazi la primele ore ale diminetii, un ceas G-Shock poate ajuta la masurarea exacta a timpului. Nu trebuie sa se cumpere un nou cronometru, pentru ca acest ceas are o caracteristica eficienta de cronometrare la sutimi de secunda. Rezistenta la socuri - G-Shock a fost initial conceput in anii 1980, atunci cand inginerii Casio a decis sa transforme ceasul dintr-o bucata de bijuterie fragila intr-un accesoriu de moda rezistent si durabil.

G-Shock pentru barbati a fost elaborat cu protectie tripla pentru carcasa, piese si modul, ceea ce il face complet imun la agitare si impacturi bruste. Astazi, se poate purta ceasul pe teren de sport, juca baschet cu el pe, sau cadea de la fereastra unui etaj mai inalt fara a avea grija ca se poate deteriora, necesitand apoi reparatii frecvente si costisitoare, ca in cazul altor marci de ceasuri.