Cautati un tonic general natural cu efecte garantate?

Dietele dezechilibrate cauzeaza in cele mai multe cazuri dezechilibre puternice in organism si impiedica functionarea in parametri normali a organelor interne. Ca orice motor, si corpul uman are nevoie de substante care sa ii asigure o viata cat mai lunga si sa-l reechilibreze pentru a preintampina orice accidente. Pentru organism, singura cale de a aduce un echilibru este urmarea unui tratament cu suplimente alimentare pentru echilibrarea dietei.

Uleiul de salvie macerat permite organismului sa fie mereu in forma, este ideal mai ales in perioada de primavara, cand astenia isi face de cap si ne poate influenta starea de spirit si modul in care ne indeplinim sarcinile. Uleiul de salvie este foarte bun si atunci cand sistemul nervos central este iritat, cand suntem stresati, fiind utilizat cu succes si in reglarea functiilor sistemului digestiv si tratarea celulitei, a obezitatii sau a diabetului. Varstnicii si persoanele mai tinere care sufera de reumatism sau bronsite cronice vor gasi in ULEI DE SALVIE MACERAT un aliat in lupta cu toata simptomatologia asociata bolilor si complicatiilor care pot fi generate in fazele acute ale acestora. In timpul administrarii celor 40CPS MOI transpiratiile nocturne vor fi reduce ca volum si aparitie, tulburarile de circulatie vor fi ameliorate, viata sexuala va suferi imbunatatiri, iar afectiuniel vaginale si cele legate de lactatie vor disparea in timp.

Radicalii liberi vor fi si ei anihilati, oboseala si stresul vor putea fi suportate mai usor, iar functiile digestive si biliare se vor regla si va vor permite sa duceti o viata normala. In cazul femeilor, ciclul mentrual dereglat din diferite motive va reveni la normal, durerile menstruale atat de neplacute vor fi ameliorate, iar menopauza va fi suportata mai usor. ULEI DE SALVIE MACERAT 40 CPS MOI este antiseptic, antiinflamator eficient, normalizeaza tensiunea arteriala si are grija de sistemul respirator, luptand eficient impotriva virozelor, bronsitelor, racelilor puternice.