Avantajele de a achizitiona online servicii de traduceri

Ai nevoie de serviciile unui birou de traduceri? Online, totul este mai simplu, chiar si in acest domeniu. Vei gasi nu doar traducatori autorizati, cu experienta, ci si servicii de calitate la preturi avantajoase. Concurenta foarte mare din acest domeniu, in special pe Internet, determina specialistii in traduceri sa puna la dispozitia dumneavoastra preturi promotionale, pentru anumite tipuri de servicii.

Pe langa avantajul calitate/pret, online poti beneficia si de o paleta larga de oferte, astfel ca ai, intotdeauna, de unde sa alegi in functie de nevoile tale. Faptul ca ti se pune la dispozitie un portofoliu si o pagina de referinta reprezinta, de asemenea, un avantaj pretios. Avand referintele clientilor biroului de traduceri, stii ca alegerea pe care o vei face va fi una corecta si pe masura nevoilor tale in materie de traduceri. Orice birou de traduceri care se respecta si care lucreaza transparent, detine o pagina de referinte, primite de la clientii multumiti. Promptitudinea este un alt avantaj al achizitionarii de servicii de traduceri online. Printr-un simplu email transmis pe adresa de contact mentionata in site vei primi raspuns la solicitarea inaintata. Online, vei primi suport si consultanta 24/24.

Cum se defineste termenul de traducere? Traducerea este activitatea intelectual-creativa de redare in scris a unui text dintr-o limba sursa intr-o limba tinta, de obicei unidirectional.

Ce inseamna traducere autorizata? Atunci cand vi se solicita traduceri autorizate, inseamna ca este necesara traducerea documentelor de catre traducatori autorizati de Ministerul de Justitie, cu aplicarea stampilei si a semnaturii traducatorilor.

Ce inseamna traducatori autorizati? Traducatorii autorizati sunt traducatori special abilitati in acest sens de autoritatile competente.Traducatorii autorizati atesta ca traducerea documentului este conforma cu originalul.