Despe Sandra Izbasa

Sandra Izbasa, in varsta de 23 de ani, povesteste in cadrul emisiunii ,,Saptamana Campionilor” amanunte din viata ei. Aflata in mall, la un eveniment organizat in acesta saptamana speciala, aceasta a dat autografe fanilor si le-a raspus copiilor care erau curiosi.

Intrebata intr-un interviu acordat ProSport daca in copilarie a avut ocazia sa participle la evenimente de genu celui la care se afla, intalniri cu stelele sportului, aceasta a raspuns negativ. Totusi, ii pare rau pentru acest lucru. ,,Erau alte vremuri, dar ma bucur ca eu pot ajuta sa vina cat mai multi copii si sa ma pot implica in diverse proiecte de imagine pentru a aduna cat mai multe fetite.”
Cei de la ProSport au mai intrebat-o cat este de important pentru un copil care porneste pe drumul performantei sa aiba modele si sa intre de timpuriu in contact cu idolii sai. Dubla campioana olimpica a raspus: ,,Depinde de sport, pana la urma. La gimnastica, avem nevoie sa intre cat mai devreme, pentru a se forma, pentru a prinde anumite elemente de baza, pe care le inveti doar atunci cand esti mic. Se poate spune exact ca la o piramida, baza care trebuie sa fie cat mai dezvoltata, pentru ca apoi sa se construiasca si nu in ultimul rand sa se slefuiasca sportivul pe parcursul timpului de catre antrenorii de la loturile olimpice. ”

Sandra Izbasa povesteste ca reteta de success este perseverenta si foarte multa munca. Marturiseste ca au fost cateva sacrificii, dar intr-un final sacrificiile facute au adus un rezultat deosebit. Gimnasta declara ,,Fara sacrificii, in viata, in general, nu poti sa reusesti sa ajungi unde iti doresti”.