Mcdonald’s – mit sau realitate

Un simplu search pe goolge despre mancarea fast – food releveaza zeci de pagini, care sunt imbibate cu statistici despre cat de nesanatos este un hamburger sau cartofii prajiti. In special, anumite studii arata ca mancarea de la Mcdonald’s este nesanatosa si poate dauna grav sanatatii. Astazi in mass-media a aparut bomba.

Dennis Rosinlof a dorit sa experimenteze acest lucru pe pielea lui. Dupa o perioada de 30 de ani in care a mancat aproape in fiecare zi de la Mcdonald’s, americanul declara ca este ca este sanatos tun. Rosinlof considera ca a mancat peste 12000 de burgari in ultimii 30 de ani. Meniul de la fast – food nu i s-a parut deloc plictisitor, ci din contra, destul de variat. Se stie faptul ca americanii sunt oameni mai comozi, care prefera sa manance in oras, decat sa gateasca.

Interesant este faptul ca, dupa 30 de ani de hamburgari si cartofi prajiti, Rosinlof are analizele perfecte, iar colesterolul nu depaseste limitele normale.

Probabil este o exceptie, dar avand declaratia acestui american, se poate trage o concluzie: probabil nu mancarea de tip fast – food este cea care intretin bolile si obezitatea, ci excesul. Cu toate acestea, consider ca un stil de viata sanatos este mai benefic pentru trup, minte si duh.