Cele mai funny culori pentru manichiura

Atunci cand vine vara, unica ta grija ca si femeie este sa arati cat mai bine. Cum poti insa sa faci acest lucru cand varietatea trebuie sa primeze? Pai ar trebui sa stai in fiecare zi cate trei - patru ore ca sa iti schimbi machiajul, oja de pe unghii, iar daca ai oja semipermanenta ai nevoie de si mai multe ore, sa iti asortezi tinutele si altele.

Dar in cele din urma vara este anotimpul zambetului, al veseliei, deci culorile pe care le adoptam trebuie sa fie si ele in ton cu veselia verii. Asadar, ce culori funny sa adoptam pentru manichiura de vara? Iata cateva sfaturi care se vor potrivi de minune cu orice tinuta: atunci cand porti haine foarte colorate, cu multe flori incearca sa adopti o culoare florala pe unghiile tale. In cazul in care te imbraci in negru, nu purta altceva inafara de rosu sau culori pastelate, avand in vedere ca acestea trebuie sa iti deschida mainile, sa le faca sa para mai vesele in comparatie cu culoarea de pe haine. In cazul in care crezi ca trebuie sa adopti un model pe unghii, ceva extravagant, ori vrei pur si simplu sa iti pui tot felul de aplicatii, atunci fii libera sa o faci insa nu uita un lucru: tendintele de exagerare nu mai sunt la moda. Ce oja se potriveste insa la tinuta cu buline?

E simplu: daca porti o rochie cu buline albe insa ea este rosie atunci oja va trebui sa fie un roz pastel, iar daca rochia are culoarea bleomarin atunci adopta un rosu sau un bordeaux care sa iti dea un plus de feminitate. Cine spune la urma urmei ca albastrul nu este o culoare feminina? Iata ca este si in combinatie cu unele nuante poate parea cea mai feminina culoare, puternica si seducatoare, iar daca o porti pe unghii ai grija sa o asortezi pe masura.