Tipuri de combine frigorifice

Achizitionarea unui frigider nou sau a oricarui electrocasnic pentru bucatarie poate pune reale probleme, data fiind varietatea foarte mare de modele si branduri pe care le avem la dispozitie pentru a alege. Iar in acest sens, oferta celor de la www.rombiz.ro/combine-frigorifice este mai mult decat completa si cu variante de pret si dotari care raspund unor cerinte foarte diverse.

Combina frigorifica, mai mult decat frigiderul, este varianta de refrigerator pentru bucatarie care ofera spatiu si organizare eficienta. Insa care sunt principalele tipuri de combina dintre care va trebui sa alegem varianta ideala? Combinele de sine statatoare sunt astazi in toate bucatariile, se pot amplasa oriunde, pretul lor nu mai este deloc unul prohibitiv si in plus sunt ideale ca spatiu. Ele exista intr-o varietate de dimensiuni si culori. Combinele incorporabile sunt incastrate in mobilierul de bucatarie, nu fac nota discordanta si se integreaza perfect in designul bucatariei. In principiu, acest tip de racitoare are dimensiuni standard, asemanatoare celor de sine statatoare, insa pretul lor este mai mare decat cel al primei variante. In plus, oferta este foarte variata si exista cateva modele demne de luat in considerare.

Combinele side-by-side sau tip american sunt foarte populare in ultima vreme, mai ales datorita filmelor in care am tot vazut acest tip de frigider, dar si datorita plusului de spatiu pe care il confera, cel putin la prima vedere. Acesta este tipul cel mai nou de combina pentru bucatarie si de aceea este si dotat cu o serie de functii noi, si desi sunt mai scumpe, nu foarte economice si ocupa spatiu mai mult decat variantele anterioare, este o optiune ideala pentru familii numeroase sau in care se gateste mult.

Daca sunteti in situatia sa inlocuiti electrocasnicul vechi pentru racit cu unul nou, ar trebui sa tineti cont atat de aspectul pret, cat mai ales de functiile noi cu care vine un electrocasnic modern.