Internet pentru toti, prin priza…

De cate ori nu ati fost cat pe ce sa va aruncati laptopul pe fereastra sau sa va taiati cu cuterul firul de la internetul de mare viteza pentru ca netul mergea ca melcul. Pentru ca retelistica este prea scumpa, o companie s-a gandit sa faca niste adaptoare pentru o conexiune internet de mare viteza, intreaga retea din apartament putand fi transformata pe loc in cea mai tare retea de internet.

Ce este mai imbucurator este ca disperarea cu cablurile intinse prin casa si atarnate pe unde poti nu mai este de data recenta, adaptorul de la TP-LINK oferind o experienta foarte buna atunci cand vine vorba de un streaming de mare viteza in orice camera unde exista o sursa de curent. Impreuna cu un tip special de mufe, adaptorul poate oferi viteze foarte mari de 600 de MB/secunda, chiar la 300 de metri distanta. Orice dispozitiv care depindea de o conexiune Ethernet va putea avea acces la noua retea in doi timpi si trei miscari. Simultanetitatea, securitatea si stabilitatea conexiunii sunt niste atuuri de neegalat ale noului tip de retea ce foloseste doar reteaua electrica-orice neinitiat intr-ale IT-ului poate face o astfel de conexiune foarte simplu, fara nici un fel de efort.

Cat despre cat de mult te va costa in factura de curent un astfel de adaptor, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca va consuma foarte putin, adaptorul fiind cel mai mic din lume-economia de energie va fi de 80% pentru ca detecteaza automat starea de „stand-by” si inactivitatea retelei.