Sandale

Vara este momentul pentru bronzul perfect, pentru a lasa pielea sa respire, si de la aceasta regula nu ar trebui sa faca exceptie picioarele. E vreme ca pantofii sa fie inlocuiti cu ceva mai comod... Este vremea pentru sandale.
Sandalele poate ca sunt incaltamintea cu cele mai multe mentiuni in istorie si care a ramas la fel de practica si dupa mii de ani. Totusi lucrurile nu au stat in loc, asa cum noi am evoluat asa au evoluat si ele, inmultindu-se. Nu o sa va fac o istorie a sandalelor dar va voi prezenta cateva din modelele de sandale dintre care puteti alege in acest moment.
  • Sandale Romane – cu numeroase curele care au scopul de a tine piciorul pe sol si o banda groasa ce se infasoara in jurul gleznei;
  • Sandale sport – create pentru drumetii, sunt foarte confortabile;
  • Slapi – celebri si practici sunt originari din Japonia; Sandale de seara – dupa cum le spune si numele indicate in primul rand pentru seri de dans, dar si pentru iesiri la cina;
  • Sandalele de ocazie sunt acele sandale glamour pe care le porti la evenimente cu totul speciale;
  • Sandalele de oras – sunt sandalele comode  care pot fi purtate zi de zi la munca , la plimbare in oras sau la iesirile cu prietenii;
  • Sandalele cu platforma sunt niste sandale inalte care iti confera mai mult confort decat sandalele de seara avand in acelasi timp un aspect elegant.
Sandalele trebuiesc nu doar sa ti se potriveasca tie ca si personalitate, dar trebuiesc alese cu grija si in functie de tipul de activitate la care vrei sa participi.  Din punctul meu de vedere ideal este sa ai in dressing cel putin cate un exemplar din fiecare model astfel incat sa nu fii niciodata in dilema.
Daca mai aveti si alte modele preferate de pantofi pe care am omis sa le mentionez in lista de mai sus va rog nu va sfiiti sa le spuneti!

Scârbă

Mi-e scârbă de omenire în general...
Unu' din cazuri: părinţii, oameni influenţi, care cheltuiesc sume colosale dând spăgi peste tot ca să-şi scape odraslele din căcat, care prin influenţa dată de diferite poziţii sociale, politice sau mai ştiu eu de care, au puterea de a influenţa orice anchetă în favoarea copiilor lor retarzi, subdezvoltaţi, etc., uneori bagând oameni nevinovaţi în puşcărie sau distrugându-le viaţa, în loc să-şi ducă copilul la psiholog, psihiatru, etc. şi chiar pe ei înşişi.

Dobitocilor! Când muriţi voi progeniturile voastre tot în puşcărie, tot la dezalcoolizare sau tot la doi metri sub pământ vor ajunge. Dacă aţi avea minte aţi încerca să le salvaţi minţile bolnave.

Măcar avem parte de puţină distracţie când "soarta", pe care cu portofelele voastre le-ai creat-o, vi ia înainte să vă ia pe voi, iar noi ne distrăm pe seama chinurilor voastre, aşa cum şi voi dar mai ales plozii vostrii s-au distrat pe seama unor nevinovaţi!