Managementul corect al timpului, un avantaj pe care il poti folosi in viata de zi cu zi pentru rezultate excelente

De cate ori nu te-ai gasit in situatia in care la final de zi, cand treci totul in revista, ce ai facut, ce nu ai facut, ce vei avea de facut in viitorul apropiat sa ajungi la o concluzie, aceeasi concluzie de ceva vreme incoace: „Domne’, n-am avut suficient timp”. Suntem tentati sa dam vina pe aceasta conventie, pe timp, pentru tot ce nu reusim sa facem intr-o zi. De foarte multe ori nu e vina timpului.

E doar vina noastra pentru ca nu stim sa ni-l gestionam, nu suntem organizati, nu stim sa prioritizam lucrurile, sa ne concentram pe ceea ce este important. Este suficient sa reusim sa avem un management mai bun al timpului si toate se vor desfasura ca pe roate. De unul singur este cam greu sa scapi de anumite obiceiuri si sa iti impui o cu totul alta rutina, sa ai o alta organizare a vietii de zi cu zi. Dar, alaturi de un specialist, cum e si Roxana Muresan, poti sa ajungi rapid de la n-am suficient timp, la am terminat tot, sa vedem ce fac maine. Prin intermediul site-ului leading life coaching te poti programa oricand pentru sedinte speciale de management al timpului. In cadrul pachetului oferit de leading life coaching poti invata cum sa te concentrezi mai bine pe ce important, cum sa iti setezi niste obiective realiste, personale, cum sa iti setezi prioritatile. Tehnicile insusite in cadrul programului oferit de specialistul Roxana Muresan iti vor fi de un real folos pentru reducerea stresului, gestionarea situatiilor neprevazute, planificare si organizare, implementare.

Programul se adreseaza team leaderilor, managerilor, angajatilor, antreprenorilor, persoanelor obisnuite, la final participantii vor munci cu spor si mult mai eficient, mai bine si mai usor. Sesiunile interactive si invatarea dinamica, solutiile personalizate si diversele instrumente insusite in timpul sedintelor, toate vor contribui la o mai buna intelegere si aplicare a conceptului de management al timpului.