Masa frigorifica iti asigura pregatirea si depozitarea rapida si in siguranta a ingredientelor si produselor

Foarte utila in orice bucatarie, profesionala sau de bucatar amator, masa frigorifica este printre putinele echipamente frigorifice care nu se demodeaza niciodata si poate fi schimbata la perioade lungi, dupa o utilizare intensa. Avantajele meselor frigorifice tin in primul rand de multifunctionalitate, puteti sa va faceti treburile ca la o masa obisnuita si sa depozitati produse, ingrediente in dulapurile cu temperaturi scazute, rezista foarte bine si in medii umede si foarrte calde. De asemenea, mesele frigorifice permit o folosire profesionala a oricaror accesorii si instrumente de gatit, nu incurca la gatit si sunt foarte simplu de mutat dintr-o parte in alta.

Mesele frigorifice sunt realizate din otel inox, temperatura din interior este uniforma datorita sistemului de racire ventilat, deschiderea frecventa a usilor nu schimba temperatura din interior. Consumul de energie electrica la o masa frigorifica este foarte mic, fiind garantat de izolatiile inteligente poliuretanice, cu grosimi de pana la 50 mm. Cat despre sistemul de refrigerare, acesta e bine dimensionat, temperatura setata se mentine constanta, alimentele nu se altereaza, normele de igiena sunt respectate si prin prisma structurii din inox. Sistemul ventilat de refrigerare despre care am amintit garanteaza racirea constanta si uniforma chiar daca masa e plina cu alimente in ambele compartimente. Controlul temperaturii de functionare se realizeaza simplu si rapid prin intermediul panoului de comanda electronic, cu afisaj digital si tehnologie de ultima generatie.

Blatul de lucru este si el din inox, temperaturile atinse pornesc de la -2 grade Celsius si ajung la maxim 8 grade Celsius, numarul de polite difera, degrivrarea este automata, marimea si designul meselor fiind dictate de necesitatile bucatariilor si de viziunea producatorilor. In general, producatorii de mese frigorifice lanseaza pe piata modele cu mai multe usi sau mai mari pentru a satisface necesitatile tuturor bucatarilor, astfel ca veti avea surpriza sa gasiti tot ce va doriti in materie de astfel de mese, fara sa fiti nevoiti sa faceti compromisuri la design si marime.