Ce fel de ceasuri iti poti alege in functie de personalitate?

Cand un barbat alege un ceas se uita in primul rand la design, la functii, sa fie cat mai multe, la curea, sa fie cat mai rezistenta si la modul in care a fost confectionat. Ceea ce nu constientizeaza multi domni in privinta acestor ceasuri barbatesti este ca, in definitiv, fiecare isi alege ceasul in functie de personalitatea lui. Pentru ca va fi folosit pe post de accesoriu la diverse tinute, ceasul domnilor trebuie sa intruneasca mai multe particularitati care se vor reflecta direct in modul in care acestia isi traiesc viata si cum stiu sa se adapteze schimbarilor de trend in moda. Pentru cei care prefera tipul clasic, au o personalitate mai putin pregnanta, niste ceasuri barbatesti, ceasuri g-shock cu o curea sau bratara simpla, din piele, metal, dar cu design minimalist s-ar potrivi foarte bine.

Cromatica nu iese deloc in evidenta la ele, functiile ceasului nu au prea mare importanta pentru domnii care prefera stilul clasic, insa desingul trebuie sa fie elegant si rafinat. Spre deosebire de tipul clasic, tipul sofisticat are cel putin un element de lux in alcatuirea ceasului sau in design, cureaua este metalica, din otel inoxidabil neaparat. Foarte bine cadranul poate fi din cristal, in loc de otel inoxidabil poate exista un metal nobil, finisajele trebuie sa fie facute cu atentie. Echilibrul dintre calitate si estetica il reprezinta perfect si se rasfrange in designul impunator al ceasului. Rezistenta mare a ceasurilor g-shock si functiile multiple sunt potrivite tipului modern de barbat. Modelele care vor fi la mana lui sunt mereu cele mai noi, cu cele mai interesante functii de pe piata, incorporand tehnologiile cele mai noi.

Domnii care sunt activi vor avea nevoie de ceasuri rezistente la apa, din silicon sau cauciuc, cu o cromatica cat mai iesita din tipare, foarte bune de purtat in aer liber sau la sala, in ton cu actiunea traita intens in fiecare clipa. Ca sa stiti exact ce fel de ceas vi s-ar potrivi personalitatii e bine sa cumparati mai multe diferite si sa vedeti care v-ar avantaja mai mult.