De ce sa nu reparam singuri termopanele si de ce sa apelam la o firma de reparatii termopane din Colentina?

Ferestrele si usile termopane sunt mult mai rezistente decat cele din lemn, insa pe masura ce trece timpul structurile incep sa imbatraneasca, sistemele de inchidere nu mai functioneaza corect, apar defectiunile vizibile care duc la scaderea confortului si sigurantei din locuinte. Cum multa lume nu dispune de banii pentru reparatii periodice si intretinere o practica obisnuita este chemarea unui mester priceput la toate sau reparatia-carpeala in functie de cunostintele fiecaruia si de ce se gaseste pe Internet in materie de tutoriale.

Pe langa riscurile asumate acest gen de interventii prezinta si multiple dezavantaje. In primul rand puteti pierde garantia oferita de producator, tot ce veti repara pe viitor va va costa destul de mult. In al doilea rand reparatia facuta acasa nu se compara cu cea realizata de echipa unei firme de reparatii termopane in Colentina, nu aveti nici instrumentele si nici metodele profesionale de determinare si remediere a defectelor. Specialistii de la astfel de firme au suficienta experienta pentru a face diferenta intre un termopan care are doar o problema la balama si unul care are nevoie sa fie schimbat in totalitate. In plus echipele sunt mixte, au in componenta mai multe tipuri de specialisti asa ca reparatia va fi facuta mai rapid si mai eficient. In al treilea rand reparatiile facute pe fuga, acasa, fara diagnoza de specialitate si suficiente cunostinte pot duce si la distrugerea sistemelor de baza ale termopanelor, la distrugerea garniturilor si modalitatilor de protectie suplimentara oferite de acestea. Un alt aspect important al reparatiilor facute de oameni care nu au cunostinte solide legate de remedierea defectelor tine de calitatea lucrarilor efectuate.

Specialistii trimisi de firmele care se ocupa de reparatii termopane in colentina pot da si garantie pentru reparatie, se deplaseaza imediat, au instrumente si metode prin care va pot dovedi care e defectul real, costurile reparatiile sunt mai mici decat in cazul unui mester priceput la toate, se pot oferi si discounturi daca ati mai apelat in trecut la firma respectiva. Doar in acest fel veti avea termopane functionale, care asigura izolare fonica si termica, le veti avea pentru mai multi ani si nu le veti deteriora si mai tare prin reparatii neautorizate.