Obezitatea poate fi combatuta eficient cu tratamente naturiste pentru slabit

Se spune ca greutatea corporala spune foarte multe despre stilul de viata si cat de mult va trai un individ. Daca suntem prea grasi poate sa rezulte ca avem un stil de viata sedentar, ca glandele ne-au luat-o razna si ca vasele de sange sunt pline de grasime, asa ca speranta de viata scade drastic. Daca insa suntem mai slabuti, in proportii normale, inseamna ca facem exercitii fizice, stim sa ne hranim fara sa exageram si avem toate sistemele principale ale corpului complet functionale. Pierderea in greutate e cea mai grea sarcina pe care poti sa o dai unui om care are probleme cu kilogramele in plus.

Pe langa imposibilitatea de a tine o cura de slabire drastica si nenumaratele tentatii care ii pot sabota orice incercare, slabirea nu trebuie sa se faca cu medicamente de sinteza care pot sa distruga alte organe in goana dupa o silueta de viespe. Alternative exista astazi si sunt deosebit de eficiente, mai ales cele naturiste promovate si de http://www.puterea-naturii.ro/, un magazin online cu produse 100% naturale din plante si extracte de plante si fructe. O silueta cat mai subtire se poate obtine cu produsul 90-60-90 Silueth, bazat doar pe ingrediente naturale testate, fiind ideal pentru reducerea poftei de mancare necontrolate, arderea grasimii si cresterea metabolismului, ducand la scaderea greutatii. In compozitia sa intalnim sena, garcinia, soc, gugul, amada, leustean sau roinita, o combinatie interesanta si foarte eficienta care are rol laxativ, eliminand toxinele din intestine si colon, diuretic, fiind cel mai bun mod de a scapa de pofta disperata dupa dulce.

Foamea emotionala, una dintre cele mai frecvente cauze ale ingrasarii peste masura poate fi tratata si ea tot cu acest produs revolutionar, colesterolul crescut scazand imediat dupa administrarea dozelor recomandate de medic. Medicamentul naturist de la Puterea Naturii pe baza de crom ajuta la metabolizarea lipidelor si carbohidratilor, scade colesterolul, curata vasele de sange de grasimi, ficatul, si asigura un tranzit intestinal rapid si corect. Pacientii care sufera de obezitate se vor simti satui mult mai repede, nu vor mai manca asa de mult, otetul de mere, mierea si polenul din continutul sau fiind cele mai bune detoxifiante, pline de vitamine si substante benefice pentru organism.

Pentru efecte si mai puternice este recomandat medicamentul naturist Cura de Slabire cu spirulina si holera, pline de saruri minerale, orthosiphon, cu efect diuretic, guarana, care arde rapid grasimea si ceai verde. Acestor ingrediente li se adauga taratele de grau pline de fibre pentru un tranzit intestinal accelerat si eliminarea rapida a toxinelor din corp.

Mistere fascinante ale vietii pe care oamenii de stiinta nu le pot explica

De ce anumite mamifere merg cu spatele in apa? Mamiferele marine se folosesc de inotatoare pentru a putea ajunge pe sol si isi petrec mare parte din viata in apele adanci. Uscatul e folosit de multe dintre ele pentru a asigura perpetuarea speciei sau resurse naturale pentru o dezvoltare corecta si rapida a speciei. Dar de ce rude ale balenelor se misca inapoi in apa ramane un mister.

Se crede ca din punct de vedere evolutionist, ar fi mult mai greu pentru un mamifer de uscat sa se acomodeze cu inotatul si ar fi mai simplu sa mearga inapoi prin apa. Astfel isi cultiva energia si nu pierde timp cu invatatul unor noi miscari in apa in vreme ce pradatorii asteapta sa puna mana pe ele. Mamiferele marine au invatat sa foloseasca coada in locul inotatoarelor laterale mult mai tarziu in timpul evolutiei, asa ca o intrebare se naste in mintea noastra: de ce atata complicatie la inceput? Ramane un mister evolutionist aceasta miscare, iar stiinta moderna se va lupta ani buni sa inteleaga de ce asa ceva se intampla cu regularitate. Alcaloizii din plante. Plantele produc de multe ori substante deosebit de daunatoare sau deosebit de benefice pentru animalele care le consuma. Alcaloizii sunt niste substante care se gasesc si in plante, si in animale, cel mai popular fiind morfina. Peste 7.000 de specii de alcaloizi au fost identificati in plante si desi am studiat foarte multe substante inca nu stim de ce se afla acolo si de unde au provenit la inceput. Sunt foarte multe substante puternice care genereaza raspunsuri ciudate in corpul animalelor imediat dupa consum.

Morfina din unele plante are rolul de a alunga pradatorii, insa nu se stie clar cum anume aceasta substa care e buna atunci cand avem dureri imense poate sa le faca rau cumva animalelor care vor sa distruga plantele. Cercetatorii au ajuns la concluzica ca, de fapt, alcaloizii ar fi folositi de plante nu in scopuri externe, ci in unele interne, pentru a regla metabolismul planstelor.

Cautati un tonic general natural cu efecte garantate?

Dietele dezechilibrate cauzeaza in cele mai multe cazuri dezechilibre puternice in organism si impiedica functionarea in parametri normali a organelor interne. Ca orice motor, si corpul uman are nevoie de substante care sa ii asigure o viata cat mai lunga si sa-l reechilibreze pentru a preintampina orice accidente. Pentru organism, singura cale de a aduce un echilibru este urmarea unui tratament cu suplimente alimentare pentru echilibrarea dietei.

Uleiul de salvie macerat permite organismului sa fie mereu in forma, este ideal mai ales in perioada de primavara, cand astenia isi face de cap si ne poate influenta starea de spirit si modul in care ne indeplinim sarcinile. Uleiul de salvie este foarte bun si atunci cand sistemul nervos central este iritat, cand suntem stresati, fiind utilizat cu succes si in reglarea functiilor sistemului digestiv si tratarea celulitei, a obezitatii sau a diabetului. Varstnicii si persoanele mai tinere care sufera de reumatism sau bronsite cronice vor gasi in ULEI DE SALVIE MACERAT un aliat in lupta cu toata simptomatologia asociata bolilor si complicatiilor care pot fi generate in fazele acute ale acestora. In timpul administrarii celor 40CPS MOI transpiratiile nocturne vor fi reduce ca volum si aparitie, tulburarile de circulatie vor fi ameliorate, viata sexuala va suferi imbunatatiri, iar afectiuniel vaginale si cele legate de lactatie vor disparea in timp.

Radicalii liberi vor fi si ei anihilati, oboseala si stresul vor putea fi suportate mai usor, iar functiile digestive si biliare se vor regla si va vor permite sa duceti o viata normala. In cazul femeilor, ciclul mentrual dereglat din diferite motive va reveni la normal, durerile menstruale atat de neplacute vor fi ameliorate, iar menopauza va fi suportata mai usor. ULEI DE SALVIE MACERAT 40 CPS MOI este antiseptic, antiinflamator eficient, normalizeaza tensiunea arteriala si are grija de sistemul respirator, luptand eficient impotriva virozelor, bronsitelor, racelilor puternice.

Neprevazut

Intr-o dimineata friguroasa de martie, Ilie Cosmin, se trezise cu o dispozitie de zile mari. Se imbracase la repezeala, coborise pe scari val-virtej si incercase sa porneasca masina, care, curios, refuzase sa porneasca. Facuse drumul inapoi in casa, unde isi gasise nevasta cazuta pe jos si copilul plingind. Incercase speriat sa dea telefon la Salvare, dar constatase, surprins, ca firul era rupt. Femeia intre timp isi revenise, luase copilul si se culcase la loc fara sa spuna nimic. Se certasera inainte de culcare.

Mai linistit, plecase, cuprins de aceeasi stare, la serviciu, dar se impiedicase de ceva si cazuse pe scari, lovindu-se serios la coate si la coaste. Injurase, in gind, si luase primul autobuz, care, spre ghinionul sau, mergea in alta directie. Dupa mai multe patanii, ajunse la serviciu cu o intiziere de citeva ore si indurase cu calm besteleala sefului. Intelegind, totusi, ca era intr-o pasa prosta ( cu toata dispozitia aceea de bine!), luase brusc decizia sa nu mai faca nimic si se ascunse, in disperare de cauza, intr-un gang intunecos, unde era sigur ca nu-l gaseste nimeni, si adormise. A doua zi il descoperira cinii de paza ai magazinului, dadura alarma si putin nu lipsise sa fie condus si predat la Politie. - Cred ca-mi face cineva vraji! explicase el cunoscutilor. De ieri incoace mi se intimpla tot felul de lucruri! Povesti apoi cu lux de amanunte ce i se intimplase cu zi in urma, insistind asura caincidentelor. - Sigur ai fost demonizat! isi daduse cu parerea o femeie. Diavolul intra in sufletul omului pacatos, asa cum esti si tu, sub forma de corb, si-ti intoarce existenta pe dos! Numai credinta in Dumnezeu il poate scoate de acolo! Din pacate, tu nu crezi in nimic! - Si ce e de facut? - Iti iei nevastas de mina si va duceti la o vrajitoare sa te descinte! - Mai bine te duci la crisma! ii spuse altul. Ti-o fi intrat vreo prostie in minte ieri noapte in cap si te-ai blocat! Am patit-o odata si eu! Da-i o resetare c-o sticla de vodca! „ O fi bine in Rai, observa Nietzche, referindu-se la vrajitoare, probabil, dar cele mai interesante persoane nu ajung acolo”.

Accesorii si aranjamente necesare pentru botez

Botezul este ceremonia religioasa prin care nou-nascutul primeste in fata Domnului numele ales de parinti si nasi, incepand astfel viata de crestin. Pentru a-l celebra pe micut si intrarea lui in randul crestinilor trebuie sa va organizati din timp. Cele mai populare accesorii achizitionate pentru botez sunt: trusou pentru bebe, costumas, lumanare si aranjamente florale botez, marturii, cruciulite si sticluta cu mir.

Lumanarea pentru botez este adesea cumparata de nasi. Pentru a se potrivi cu evenimentul, ea vine de obicei ornata cu flori, voaluri sau jucarii. In ultima perioada, au devenit foarte populare figurinele create din flori, precum ursuleti ori buburuze. Astfel, daca nasii sunt creativi, puteti avea o lumanare de botez special personalizata pentru micutul dumnevoastra. Preturile variaza de la 100 la 500 de RON, in functie de florile folosite si de complexitatea modelului. In unele zone ale tarii, lumanarea se pastreaza in casa, iar in altele se duce la biserica pentru a fi folosita de preot atunci cand iese cu darurile sfinte.

Conform traditiei, nasii trebuie sa cumpere bebelusului un set complet de haine, alaturi de cutia de trusou, care cuprinde un prosopel, sapunul si sticluta pentru mir. Seturile complete pot fi cumparate din magazinele de specialitate. Marturiile pentru botez sunt mici cadouri sau obiecte simbolice pe care le primesc invitatii. In zilele noastre, optiunile sunt numeroase: de la biscuiti glazurati in forma de carucior sau bebelus, pana rame foto si mici bibelouri tematice. Cruciulitele pentru botez se prind la pieptul invitatiilor si sunt insotite de fundite si, uneori, de alte mici obiecte decorative precum suzete sau gargarite. Costumele pentru botez ii vor face pe copii sa arate ca niste mici printi sau printese. Costumele au modele diverse si tot mai accesorizate. Bebelusi sunt foarte simpatici in haine care imita vestimentatia de adult sau in costume tematice unde optiunile sunt variate: pirat, sultan, scufita rosie sau personaje din desene si povesti. In plus, puteti crea propriul costumas personalizat.

Totusi, preturile pot fi si ele destul de ridicate. Sticlutele de mir fac parte din trusoul pentru botez. Pe langa sticluta cu mir, trebuie cumparata si una de ulei, care urmeaza a fi varsata in apa din cristelnita, si care va fi asezata pe masa pe care slujeste preotul. Cu acelasi ulei va fi uns si bebelusul, de aceea cutuma este sa se foloseasca o sticluta cu un design deosebit.

Oameni de stiinta controversati si teoriile lor bizare

Judecatorul Edward Jones. Personologia. Dupa ce i-au trecut prin fata sute de criminali, Jones a inceput sa gaseasca similaritati intre infatisare si crimele comise de cei condamnati. Fata umana poate sa fie un indicator clar al personalitatii pe care o are respectivul individ-ambele aveau determinanti genetici, asa ca trebuia sa existe o legatura intre cele doua elemente. Descoperirile lor au fost folosite in criminologie, tendinta unei persoane catre o viata plina de fapte abominabile fiind ghicita foarte simplu din trasaturile fizice. Astazi, personologia ne invata cum sa profitam de pe urma acestor trasaturi pentru a ne adapta serviciile si relatiile interpersonale cu cei din fata noastra, invatand anumite trucuri pentru a-i „cuceri”.

Alfred William Lawson. Lawsonomia. Sub un pseudonim, Lawson a reusit ani la randul sa vorbeasca lumii despre un celebru Lawson care era mai important decat orice pe lumea asta. Povestea lui Lawson incepe dupa cei 20 de ani petrecuti jucand baseball. Cand s-a saturat de baseball, a incercat aviatia, insa nu prea a avut succes. A incercat sa puna bazele unei companii care produce avioane de linie insa a esuat. Asa ca si-a facut propria universitate unde se invata Lawsonomia si toate cartile sunt interzise. Lawsonomia ii invata pe cei interesati ca nu exista energie, ci doar un joc perpetuu intre lucrurile cu densitate mare si mica. Pamantul ar fi „inotat” in eter, tot ce ar fi pe Pamant ar fi „supt” de o gaura uriasa aflata la Polul Nord. Cand procesul de presiune si „supt” inceteaza, inceteaza si viata. In creier exista nici mici creaturi Menorgs si Disorgs care au grija sa ne piperam viata cu fel de fel de lucruri mai putin placute pentru a ne cali si a rezista schimbarilor din jurul nostru. Iar cand vine vorba de mancare si nutritie, lucrurile se complica si mai mult. Plantele sunt parazitii pamantului, comunica intre ele intr-o maniera pe care noi nu o intelegem; gatirea si pregatirea lor si transformarea lor in mancare nu a facut decat sa ne distruga sanatatea si vietile pentru ca plantele nu au mai avut nutrienti si substante folositoare.

Anotimpuri

Adevaratele anotimpuri le-am trait pe vremea copilariei. Pe atunci vara era vara, iar iarna, iarna. Imi amintesc cu emotie ultima iarna, care incepuse din noiembrie si se terminase aproape de Paste, cind zapada atinsese un metru. Practic eram ingropati in casa, izolati de ceilalti, trebuind sa iesim, parinti si copii, sa ne face pirtii prin nameti. Tuneluri. Mai mult, drumurile era infundate, obligindu-ne sa inotam prin zapada pentru a ne aproviziona cu apa sau cu piine. Pe atunci suportam altfel frigul, iar viata era parca mai frumoasa ca acum. Dar timpul nu se mai intoarce niciodata inapoi, ne ramin doar amintirile, pe care le luam cu noi, dincolo de viata, lasind lumea aceasta mai saraca si mai aspra decit este.” Uneori, destinul nostru, spunea Johann Wolfgang Goethe, se aseamana cu cel al unui pom de iarna. Cine ar putea sa creada ca acele ramuri golase vor inverzi din nou si vor purta din nou flori? Noi speram, insa, si stim cu siguranta ca asa va fi”.