Invitatii pentru botez cu personalitate

Cand ai un eveniment important in viata ta si a familiei tale – de exemplu, botezul copilului – si ai atatea si atatea de rezolvat intr-un timp relativ scurt, ar fi ideal sa ai un loc unde sa gasesti tot ce iti trebuie la cele mai bune preturi de pe piata.

Prima optiune e cautarea pe Internet, in magazinele online de profil, care de altfel sunt foarte multe si cu oferte nu tocmai bune. Daca vrei seriozitate si calitate, profesionalism si creativitate in abordarea invitatiilor pentru marele eveniment atunci happycards.ro este site-ul care te scapa de alergatura. Cu peste 150 de modele de invitatii botez pentru baietei si fetite, magazinul online are incluse in oferta invitatii clasice, cu fundita sau fara, decupate, cu personaje si desene indragite de copii. Pentru fetite puteti alege invitatii botez cu Donald si Minnie sau cu Mica Sireana si Alba ca Zapada, sau poate le preferati pe cele cu animalute desenate sau copilasi veseli, zambareti. Parintii de baietei pot sa comande invitatii botez cu Mickey Mouse, cu masinute sau ursuleti, ori cu o reprezentare grafica a micutului. Unele invitatii botez pot fi personalizate cu poza copilului, pot fi decupate sa arate exact ca un bebelus in fasa, pot avea chiar efecte dinamice realizate cu un snur special. O alegere inspirata ar fi sa comandati un set complet de botez cu un plic special, invitatia propriu-zisa si un desen pe carton, decupat, infatisandu-l pe micut in ipostaze funny. Si daca tot am amintit de plicuri, pe happycards.ro aveti o multime de modele cu desene animate si grafica exceptionala, din hartie de buna calitate, cu imprimeuri atent lucrate si cu numele micutului inscris pe fiecare plic personalizat.

In plus, aveti pe site 20 de propuneri de texte potrivite pentru invitatiile de botez, insa puteti veni si dvs. cu idei mai creative daca doriti. Nu in ultimul rand, acelasi site va ofera si accesorii pentru botez, cruciulite, trusouri moderne, baloane, hainute si lumanari, totul ca dvs. sa gasiti repede si usor, intr-un singur loc, tot ce va trebuie pentru botez. Important de stiut ca pentru comenzi mai mari de 250 de lei transportul e gratuit, iar returul e permis in maximum 10 zile de la primirea prin curier.

Adevaruri pe care nimeni nu ti le-a spus despre sperma

Sperma artificiala. Pentru cuplurile care se straduiesc sa aiba un copil si nu pot, visul de a avea o progenitura din propriile celule ar putea deveni realitate. Cu ajutorul tehnologie celulelor stem, femeile vor putea lasa insarcinate chiar si alte femei... Cercetatorii japonezi au folosit celule din piele soarecilor si embrioni pentru a crea celule reproductive, inclusiv sperma si ovule. Cand au fost injectate in testiculele unui soarece infertil, celulele noi au produs celule sanatatoase, spermii, numai bune pentru fertilizarile in vitro.

O alta metoda de a crea material seminal barbatesc este cea cu ajutorul celulelor germenilor testiculari care sunt introdusi in spermii mature in culturi in vitro. Pe viitor, oricine isi poate stoca celulele germenilor testiculari pentru a se putea tratata de cancer, daca apare vreodata in viata lui. Afrodisiacul lui Hitler din sperma de taur. S-au scris carti intregi despre Adolf Hitler, dar nu prea se stiu multe despre viata lui sexuala. Cum se stie, Hitler a avut vreo sase iubite, patru au incercat sau chiar au reusit sa se sinucida. Din cauza sexului cu Hitler? Probabil nu. Pentru a o satisface pe fermecatoarea Eva Braun, Hitler avea totusi nevoie de un medicament pentru a-si mentine libido-ul crescut. Deoarece Viagra nu exista pe atunci, doctorul i-a prescris injectii cu… sperma de taur. De vreme ce taurii sunt creaturi foarte virile, injectiile cu material seminal ar fi dat pacientului puteri uriase in pat. Nu exista nici un document care sa ateste daca tratamentele cu injectii au functionat…