Unde sa mergi cand...nu ai unde

Am avut astazi un moment de maxima plictiseala. A fost una din zilele in care am spus ca o sa ma dau cu capul de totii peretii pentru ca nu am ce face si nu am cu cine. Am avut o zi libera doar pentru mine si nu am gasit ce sa fac cu ea. Dupa vreo 2 ore de spa acasa, alte 3 de butonat la tv si inca multe altele petrecute  la laptop, mi-am dat seama ca nimic nu ma inveseleste. Aceleasi scandaluri pe toate posturile, aceleasi barfe, acelasi Marcel Toader care nu s-a impacat cu Gabriela Cristea ori Adriana Bahmuteanu care pozeaza in femeia fericita alaturi de sotul Silviu Prigoana, pe care, nu de mult il spurca pe toate posturile tv, aceiasi politica obosita si o mamaie care abia isi ducea picioarele pe scarile sediului Directiei pentru Protectia Copilului si Asistenta Sociala Prahova...m-am uitat, de fapt, la aceleasi stiri care nu te invata absolut nimic, ba, mai mult, te umplu de prostie. Am ajuns la o concluzie! Destept baiat Dan Diaconescu. Desi nu mai are televiziune proprie a reusit sa “otevizeze” mai toate televiziunile existente in Romania.

In fine, eu tot am ramas cu dilema: ce faci cand nu ai ce face? Pai ce altceva iti mai ramane, decat sa te scoti afara din casa in speranta ca vei gasi ceva mai bun de facut. In consecinta, mi-am sunam prietenul si am pornit la drum prin micul oras. Da-i o tura, da-i doua, da-i mai multe...buuun, si acum ce facem? Ne sunam prietenii sa ii scoatem la un suc. Prietenii, au gasit fiecare cate o scuza numai buna de a nu iesi. Ba abia erau veniti de la munca si obositi, ba trebuiau sa ajunga in vizita la bunici, ba sa scoata la plimbare pisica ori catelul, ba una, ba alta si de fapt nimic. Am iesit, in cele din urma, doar noi 2, dar iesirea a fost scurta si sucul putin.

Este clar ca daca ai o zi libera in timpul saptamanii si nu ai ceva treaba de facut, ori vreo activitate casnica care sa iti ocupe timpul, esti un om mort. Cand traiesti, ca mine, intr-un orasel mic cu putine optiuni, risti sa mori de plictiseala. La propriu!! Acum, nu stiu ce activitati au altii in timpul lor liber, dar, la mine, astazi, a fost o zi de nimic. Cred ca data viitoare ma apuc sa bucataresc ceva sau imi inventez ceva de facut. Apropo de asta...niste sfaturi, ceva?